sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Paranemassa Getting better


Viime viikolla yläselkäni vihdoin alkoi tuntua paremmalta, sain voimisteltua lisää liikkuvuutta siihen ja käden leposärky poistui. Niinpä olen varovaisesti virkannut peittotilkkuani ja sain sen valmiiksi eilen illalla. Kuvaa tilkusta ei vielä ole, sillä se on tällä hetkellä pesussa ja sen jälkeen on vuorossa pingotus. Aloitin uuden tilkun ja sitä on tarkoitus jatkaa tänään. Niska-selkävaiva vaatii jatkossakin jumppaa päivittäin, mutta onneksi pahin on nyt ohi.

My back is finally feeling better, I managed to do some exercises which gave more mobility and now my hand is not hurting. I have done some crocheting and finished fourth block to my blanket yesterday evening. Block is now in washing machine and then it's going to be blocked. 

Kävin torstaina neuletapaamisessa, peittotilkku oli mukanani rekvisiittana. Vaihdoimme keväällä tapaamispaikkaa ja viime torstain kokemuksen jälkeen täytyy sanoa, että onneksi vaihdoimme. Cafe Ursula Aleksin henkilökunta oli omatoimisesti ryhmitellyt pöydät neuletapaamiseen sopivasti ja varannut ne meille. Kun sitten porukkaa tuli lisää, pöytiä tuotiin myös lisää. Kiitos vuoropäällikkö Romanille ja koko henkilökunnalle! 

I was in knitting group on Thursday with my blanket block. We changed our meeting place few months ago and I have to say I'm glad we did it. Staff in Cafe Ursula Aleksi had moved and reserved tables to us before we arrived. Thank you!

Viime tiistaina postimies oli jättänyt lapun isosta kirjeestä, joten keskiviikkona kävin hakemassa postista Ilun kuitukerhon ensimmäisen paketin, väri-iloa marraskuun harmauteen ihanaa Shetlannin villaa.

Last Tuesday postman had left a packet note so on Wednesday I picked up mys first fiber club packet from Ilu. Beautiful bright colors for grey November.
3 kommenttia:

Markka kirjoitti...

Oooh, täällä blogissahan näyttää ihan uudelta! Oikein hyvältä.

Sohvi kirjoitti...

Onpa raikas ilme! Ja nuo villat ovat kivan värisiä, itse en tosin osaisi niistä mitään tehdä, kun en kehräämistä harrasta.

Hanna kirjoitti...

No, kun käsitöiden tekeminen on edelleen rajoitettua on aikaa leikkiä blogilla. En ole kovin taitava, mutta löysin mieleisen valmiin pohjan http://www.suckmylolly.com/ osoitteesta.

 
design by suckmylolly.com