sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Kehruukausi Spinning Season

Keväällä kun auringonvalo lisääntyy, minua alkaa kehruuttaa kovasti. Talvella ei ole samaa vaikutusta. Tammikuussa aloittelin tätä lankaa kehruutapaamisessa ja se valmistui helmikuussa. Värit eivät ole minua, ehkäpä lanka löytää vielä rakastavan kodin.

I like spinning on spring when sun shines more often, I could just spin and spin. I started this yarn on January in spinning meet up and I finished it on February. Colors are not for me so I hope yarn finds a good home.


kirjava


Vaihtopaketissa oli alpakkaa ja se houkutteli kehräämään, viime viikon maanantaina se sitten valmistui. Toisena säikeenä on Grignascon Merinosilk ja metrejä on noin 800.

I found this beautiful alpaca from my swap packet and I started to spin it nearly immediately and last Monday I finished it. Second ply is Grignasco Merinosilk and I have about 800 meter of yarn.

vahelikaihto


kahelialpakka


kahelialpakka


kahelialpakka


Nyt on sitten rukilla seuraava kehruu, mangon ja kurpitsan väreissä hehkuvaa BFL-villaa, aivan ihanaa. Ensimmäinen säie on melkein valmis. Värjäytin villan Laikalla viime syksynä.

Now I have third spinning on my wheel, some BFL with mango and pumpkin colors and it's wonderful. First ply is nealry done. Wool is dyed by Laika.mango-kurpitsaPowered by Qumana

4 kommenttia:

hiisa kirjoitti...

Todella ihania lankoja olet saanut aikaan. Tekis mieli huutaa; ANNA NE MULLE!

Jinann kirjoitti...

Your spinning is fabulous! I think my personal favorite is the one with the brown and orange....just lovely!

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja lankoja!

Ja hyviä värivinkkejä pakettia varten, hihii:)

T. Hessu Hammottelija

Hanna kirjoitti...

Hemmotteluviestiparille tiedoksi, olen kehrääjänä paljon avarakatseisempi värien suhteen kuin neuloessani. Tämän postauksen väreistä vain oranssin keltainen on sellainen, että voisin kuvitella neulovani sitä. Juu ja sitäkin riittää tuosta vyyhdistä useamman vuoden tarpeiksi.

Viime aikoina blogissa on ollut hiljaista ja olen tainnut tehdä lähinnä lahjaneulomuksia, joiden värit eivät ole minulle tyypillisiä.

 
design by suckmylolly.com