sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Lämpimät jalat Warm Feet

Kesä meni joutuisasti kehrätessä, neuloessa ja kavereita tavatessa. Kummityttö toivoi saavansa sukat ja kummitäti sitten sellaiset neuloi. Mittaukset olivat sen verran pielessä, että niistä tuli liian pienet. Niinpä sitten lupasin sopivat sukat, kummipoika oli myös sukkia vailla, joten viime aikoina laiska neuloja on tikutellut sukkia. Tänä viikonloppuna olen saanut syksyn sukat valmiiksi.

I spent my summer spinning, knitting and meeting my friends. My god daughter wished to have new socks so I knitted a pair. Unfortunately they turned out to be too small. I promised to make another pair and because my god son needed socks too I have been knitting socks lately. And yesterday I finally finished all of them.


kesän satoa


Huomenna teen mallitilkkuja, sillä aion tehdä itselleni villatakin tai kaksi Tuulian mahtavalla TTS-metodilla. Kesäinen koeneulontaprojekti sai minut innostumaan villapaidoista, se oli niin mukavaa hommaa.

Tomorrow I'm going to do some swatching so I can start a cardigan or two for myself with Tuulia's TTS method. I tried method first time on summer when I test knitted for alpaca tunic and it was so so addicting.


Powered by Qumana

5 kommenttia:

pirle kirjoitti...

Onpa mukavasti erilaisia, kiehtovia ja kauniita tuotoksia. Kertoisitko kehruistasi tarkemmin, mitä kuituja?

Hanna kirjoitti...

Ylärivin oranssi on Teeswateria (pitkää kuitua, yksisäikeisenä), vihreä on Wensleydalea (pitkää kuitua, lanka kaksisäikeistä), sateenkaaren väreissä oleva on bfl:ää ja vaaleanpunasävyinen on kooste pastellisävyisistä karstalevyistä, joiden koostumusta en tarkkaan tiedä. Kertasin sen merinosilkin ja helmien kanssa.

Oranssista tulee joskus huivi ja vihreästä sukat, mutta ensin on villatakkien aika.

KESÄN LAPSI kirjoitti...

Ihania kehruulankoja!! Värit on kauniit.

Anonyymi kirjoitti...

Olisimme toivomassa teitä pienimuotoiseen yhteistyöhön kanssamme käsitöiden ja neulomisen tiimoilta. Voitteko lähettää meille sähköpostiosoitteenne, niin kerromme lisää: luonnossanet@gmail.com

Laita myös viestiisi blogisi nimi sekä www-osoitteesi. Suuri kiitos jo etukäteen vastauksestanne!

ArualMaria kirjoitti...

Lääh, mitä värejä! Hienoja kehruita ja kauniita töitä.

 
design by suckmylolly.com