sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Touhukas viikonloppu Active weekend

Varoitus, Ilun Totisen sukkakerhon ensimmäinen lanka on esillä postauksen lopussa.Innostuin eilen kehräämään pitkästä aikaa, telkkaria katsellessa sain aikaiseksi jokusen metrin ohutta säiettä. Ajattelin jatkaa tänään illalla, sen verran mukavaa tuo oli.

I spun yesterday I haven't done it for a long time, I managed to get some meters of ply ready while watching tv. I'm going to continue today.
Aamulla sain valmiiksi maaliskuun ensimmäiset sukat, helmisukista olen tekemässä kämmekkäitä, saa nähdä valmistuvatko ne tänään. Nyt voin aloittaa keltaisten sukkien neulomisen, jos en tänään niin sitten huomenna. Ohjeeksi olen valinnut Netherfieldin, jonka suunnittelija on sama kuin näiden sukkien. Ohje on hyvin kirjoitettu ja siinä on monta kokovaihtoehtoa ja sen voi neuloa monella eri tiheydellä ja langanpaksuudella.

I finished first socks on March in the morning, I decided to turn my whirlpool socks to wrist warmers, I might finish them today. Now I can cast my yellow socks. I'm going to knit yellow Netherfields, I really like Kristi's patterns they are well written and have many size and gauge options.


Kävin perjantaina noutamassa tämän ihanuuden postista, kyllä nyt kelpaa odotella Cookien sukkakirjaa saapuvaksi tästä tulee joko Sunshinet tai Eunicet.

I picked up this beautiful yarn from post office on Friday. Now I'm waiting Cookie's new sock book. This yarn will be Sunshine or Eunice.

1 kommenttia:

makepeace75 kirjoitti...

Ihana lanka tuo Ilun Totinen! Minusta siitä tulisi Eunicet. :o)

 
design by suckmylolly.com