lauantai 30. toukokuuta 2009

Kesä ja sukkalankaa Summer and Sock yarn

Sain viikolla työkaverilta raparperiä ja eilen lopulta sain tehtyä varsista paistosta. Laitoin ohjeen mukaan raparperit palasina vuokaan ja päälle muruseoksen. Paistamisen jälkeen nautiskelin aikaansaannosta jäätelön kanssa ja se oli hyvää.


My workmate gave me some rhubarbs and yesterday I finally made something with them. This isn't a pie but there is some crunch over rhubarbs and tasted good with icecream.
Istuin telkkarin ääressä kehräämässä kun ulkoa alkoi kuulua outoa ääntä, meni ihmettelemään parvekkelle ja ehdin juuri saada kuvan kuumailmapallosta. Rukilla on tällä hetkellä Iltasadun toinen säie, josko tuo lanka kohta valmistuisi. Kaunis viikonloppu voi kyllä rajoittaa kehräämistä.


I spun a little yesterday evening when I noticed odd noice outside and I managed to get photo of hot air balloon before it disappeared. I'm still spinning same wool than last week but I have finished first ply. I might not spin so much this weekend because weather is so nice.Viikon aikana olen käynyt postissa useampaan kertaan hakemassa paketteja, kaikkia en tässä esittele, mutta nämä kaksi pinkkiä voin näyttää. Vasemmalla on Yarn Lustin Pink Diamond-lankaa, jossa on villan, silkin ja nailonin lisäksi aitoa hopeaa. Langan tilasin salaista kesäprojektiani varten, esittelen tuotokset vasta elokuussa. Oikealla on Ilun totisen sukkakerhon toinen lanka, ihanaa pinkkiä merino-tenceliä.

I have received many packets this week but I'm not going to show all of them here. I got two pink sock yarns. On the left is Yarn Lust's Pink Diamond yarn which has some silver in it. It sparkles beautifully. I ordered yarn for my summer secret summer project I'll show pictures of FOs on August. On the right is second yarn from Ilu's semisolid sock club it's pink and merino tencel blend.Yritin saada hopean näkyville, mutta se ei suostunut kimaltamaan kuvissa. Katsotaan sitten myöhemmin kimalteleeko valmis työ enemmän.

I tried to get a good picture of this yarn but silver didn't show up well. I hope yarn sparkles more when it's knitted.

Onnea kaikille koulunsa päättäville ja mukavaa lomaa lomalaisille!Posted by Picasa

3 kommenttia:

kaisa kirjoitti...

Ihania lankoja! Varsinkin tuo ilun lanka, harmittaa kun en osallistunut tuohon.

Mullakin olisi eilen haluttanut raparperipaistosta, mutta eihän täällä pohjoisen kaupoissa vielä ole raparperia. Tein sitten päärynästä, mutta ei ollut ollenkaan niin hyvää.

Anonyymi kirjoitti...

Oi joi raparperipiirakkaa, namskis! Tarvii kait kohta mennä mökille käymään...?(meijän raparperit on 50km päässä).

Villasukka kirjoitti...

Jokohan omat raparperit ois kasvaneet sen verran, että saisin toisen piirakan...

Olen kyllä kuullut nimen Cat Bordhi, mutta en muista nähneeni hänen mallejaan. Sait minut uteliaaksi, voisitko suositella kirjaa tai malleja? Eivät kaikki sen Sock Innovationin mallit iskeneet minuunkaan, mutta nuo Kai-Meit olivat heti "se" minun mallini. Tosin, seuraavaan pariin haluan vähän soveltaa tuota joustinosiota.

 
design by suckmylolly.com