torstai 20. elokuuta 2009

Uusi perheenjäsen New family member

Olen haaveillut kokoontaittuvasta rukista jo jonkin aikaa ja päätin keväällä ylitöitä tehdessäni palkita itseni uudella rukilla. Malli löytyi jo keväällä, joten kun löysin ostajan vanhalle rukilleni päätin ryhtyä tuumasta toimeen. Viime torstaina tein tilauksen Ranskaan ja eilen uusi aarre saapui. Askel oli postista tullessa kevyt ja nopea. Ilta menikin sitten uuteen perheenjäseneen tutustuessa ja homma jatkuu vieläkin.

I have been dreaming about folding spinning wheel quite long time. While I was doing overtime last spring I decided to buy new spinning wheel for me as a prize. Good model was easy to find and after finding new owner for my old wheel I placed an order to France (that was last Thursday) and yesterday I received it. I have been spinning yesterday all evening and I'm going to spin today too.


Uusi rukki on helppo kehrättävä, säiettä syntyy melkein itsestään. Rukki ei kisko, sitä on kevyt polkea ja on huomattavasti hiljaisempi kuin vanha rukkini. Ei vanhassakaan mitään vikaa ole, mutta tämä uusi peli on taatusti jokaisen ylityötunnin arvoinen. Taidan mennä takaisin kehrämään ja nauttimaan.

New wheel is easy to spin with, it nearly spins itself. It doesn't pull, it's light to treadle and it's so silent. There isn't anything wrong with the old one but this wheel is worth every hour of work I had do to get.
Powered by Qumana

7 kommenttia:

Pia kirjoitti...

Onneksi olkoon, rukkihan saapui nopeasti, jos se jo vajaassa viikossa kotiutui.

Kehräysiloa!

Judith kirjoitti...

I don't know much about spinning wheels, but if you're happy about it, then I'm happy, too! (I liked the way your kitty crawled into the box!)

Kathy R kirjoitti...

I love the photo of your kitty in the box! They can never resist an empty box to play in. Your new spinning wheel looks nice too.

Tiina kirjoitti...

Kylläpä on ihanan pieni rukki! Tekisi mieli itsenikin ostaa moinen, mutta hieman epäilyttää kun en ole kehrännyt. Mieli kyllä tekisi mutta tulisiko sitä tehtyä tarpeeksi kuitenkaan?

JossuP kirjoitti...

Ainakin hyvin mielenkiintoisen näköinen (juu, en ymmärrä rukkien päälle mitään, ainakaan toistaiseksi).

Hanna kirjoitti...

Kannattaa ehkä kokeilla kehräystä ennen rukin ostoa, mutta se voi viedä sitten mennessään. Minä olin kehruukurssille mennessäni skeptinen enkä ollut varma haluanko kehrätä vai en.

Uusi rukkini on sen kokoinen, että sen voi helposti ottaa mukaan tapaamisiin eli jatkossa minulla taitaa olla aina rukki mukana.

Villasukka kirjoitti...

On se kaunis! Siis rukki että kissa ;) Yritän saada itseni järkiin ja tajuamaan, että yksi rukki (jossa on kaikki mahdolliset lisävälineet) riittää kyllä...

 
design by suckmylolly.com