sunnuntai 30. elokuuta 2009

Viimeistelyä Finishing

Vietin eilisen päivän viimeistellessä valmistuneita töitä. Kertaamiseen ja sukkien vuotavan värin taltuttamiseen menikin koko päivä. Lopulta nukkumaan mennessä sain sekä sukat että langan kuivumaan.

I spent all Saturday finishing yarn and socks. Plying yarn and washing bleeding socks took all day, but now they both are ready.

Sunday Swing
Powered by Qumana

9 kommenttia:

Pia kirjoitti...

Hyvin samanlaiselta tuo lanka näyttää, kuin omakin, ainakin kuvassa. Kuvasta ei paksuutta yms. pysty niin erottamaan. Mukavan pehmeätä oma lankani on myös neuleessa.

Villasatu kirjoitti...

Kaunista lankaa, mun lempivärit ;-)

hanna_h kirjoitti...

Onpa hyvännäköstä lankaa tosiaan :)

Hanna kirjoitti...

Lanka haisee ihan lampaalta ja se on sukkalankaa ohuempaa. En vielä tiedä mikä siitä tulee isona.

Jules kirjoitti...

ihanan väristä lankaa!

Dominique kirjoitti...

I love your handspun. Sorry to hear about the socks bleeding...

Karoliina kirjoitti...

Ihanaa lankaa!

Mari kirjoitti...

Hei ja kiitos kommenteistasi blogissani! :) On ollut mukava lukea monenlaisia mielipiteitä, myös sinun kirjoituksiasi. :)

Ravelrystä sen verran, että minulla henkilökohtaisesti ei ole "vahvaa mielipidettä" Ravelrystä, ainoastaan tiedän, että minulla ei ole aikaa eikä voimia tässä elämäntilanteessa laajentaa neuleharrastustani tämän laajemmalle, oli se sitten Ravelry tai joku muu. En ole missään vaiheessa kirjoittanut, että "Ravelry on paska paikka" tai mitään muutakaan vastaavaa, koska miten voisin sanoa mielipiteeni jostain, jota en tunne? Joku toinen on ehkä sanonut jotain sen suuntaista, mutta en minä. :) Oma alkuperäinen ajatukseni oli se, että koska minulla on jo nyt jemmassa niin paljon mieluisia malleja, etten koko elinikänäni ehdi niitä tekemään, niin on pakko rajoittaa johonkin, ettei ihan voimat lopu, kun kyse on kuitenkin vain harrastuksesta. Ravelry sattui olemaan vain ensimmäinen mieleeni putkahtanut esimerkki, se olisi voinut olla ihan mikä tahansa muukin. :) On siis aika vahvasti ilmaistu, että minä olisin "tuomitsemassa" Ravelryn, koska sitä en todellakaan ole, minulle se on vain sana, jonka olen joskus jostain blogista lukenut, ei muuta. :)

Meillä on todellakin erilaiset mieltymykset neulomisen suhteen, mutta siitä huolimatta tai ehkä juuri siksi tykkään tätä sinunkin blogiasi lukea. :) Täällä on aina ilo vierailla, ja toivottavasti itse tykkäät jatkossakin vierailla myös minun blogissani! :)

Mukavaa viikonlopun jatkoa sinulle! :)

LankaLuolan Marika kirjoitti...

Mielettömän hienon värinen <3

 
design by suckmylolly.com