perjantai 1. tammikuuta 2010

Onnellista alkanutta vuotta! Happy New Year!

Täällä on ollut pitkään hiljaista kun ei ole ollut oikein mitään näytettävää. Joulukuussa tapahtui monenlaisia asioita, normaalin neuletapaamisen lisäksi pidimme kehruutyöpajaa tuossa meidän kerhohuoneella. Se oli sen verran kiva juttu, että homma otetaan uusiksi keväällä.

My blog has been quiet but I haven't had anything to show or write about. I was busy on December but I has time to relax with spinning and friends. We has small knitting workshop and it was such a nice way to spend you weekend that we'll going to do it again on Spring.


kehruutyöpaja


kehruutyöpajaTein työpajassa ensimmäisen taidelankani ja se oli sen verran hauskaa puuhaa, että teen sellaista joskus toistekin.

I spun my first art yarn at workshop and I'm going to do some art yarns later too.


kehruutyöpaja


kehruutyöpaja


Tein tänä vuonna vain muutamia joululahjoja itse, osa ei valmistunut ihan jouluksi (siskon pipo on edelleen kesken), vaikka tarkoitus olikin. Pari päivää sitten sain valmiiksi äidin joululahjan.


I knitted only few Christmas presents this year and some of them didn't finish before Christmas (cap for sister is still on progress). Few days ago I finished these socks to mum.


lissajous


Kuten kuvasta näkyy, minulla on pienempi jalka ja lyhyemmät sääret kuin äidillä. Nyt pitäisi vielä toimittaa sukat perille. Lisää kuvia sukista voi katsella täältä.

Like you can see I have shorter legs and smaller feet than my mum. Now I just have to give these socks to mum. More pictures can be found here.Joulun jälkeen sain lopultakin valmiiksi retriitissä aloittamani sukkalangan, väri ei ole ihan minun värini, mutta saatanpa jossain vaiheessa tehdä siitä sukat. Sukkalangaksi tuo kolmisäikeinen on tarkoitettu, kuituna on merinoa (violettia ja vaaleansinistä), merino-bambua (valkoinen) ja Blue Faced Leicesteriä (pinkki).

After Christmas I finally plied my sock yarn ( I started to spun this yarn on September at Knitting retreat) and I think I might knit this yarn to socks some day, colors are not my favorites but all the work I made to finish this yarn might be worth it. I used some blue and violet merino, white merino bamboo blend and pinf BFL to this yarn. I haven't calculated yardage but I think it might be about 700 yards ans 210 grams.pinkki sukkalankaPowered by Qumana

10 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Ihanat sukat!

Sinikka kirjoitti...

Ihanat sukat:)

Hanna kirjoitti...

Tuo malli oli sen verran koukuttava, että jonain päivänä (ei ihan heti) taidan tehdä itsellenikin tuollaiset. Ohje oli perusteellinen ja sukista tuli aivan oikean kokoiset.

Dominique kirjoitti...

I don't spin... so I am jealous for people who can do it. I like your artyarn - what are you going to knit with it? And very nice knee socks also; your mother is lucky to receive these!

Hanna kirjoitti...

I'm not sure what to knit with my artyarn it might become a scarf something small and simple. It's very soft because wool is merino and core yarn is cashmere.

My mother has already tried her socks and I'm quite sure that she likes them.

Karoliina kirjoitti...

Ihanat sukat!

Jinann kirjoitti...

Nothing like a room full of spinning wheels! How awesome!

The socks are just gorgeous - I'll bet your mother absolutely loves them!

Mari kirjoitti...

Kauniit sukat!

Kiki,purkaja kirjoitti...

Ihanat sukat ja kaunista taidelankaa.

Maijamirjami kirjoitti...

Lissajousit ovat tosi hienot ja lanka ei tosiaan ole yhtään liian moniväristä niihin. Onnenäiti!

 
design by suckmylolly.com