lauantai 30. tammikuuta 2010

Tammikuu January

Kuukausi on loppumaisillaan, josko sitä esittelisi valmistuneita ja keskeneräisiä töitä. Tarkoitus oli esitellä jo viime viikolla, mutta flunssa yllätti ja vei voimat.

January is ending tomorrow so it's time to show some finished knittings and what I have on my needles.

lahjapaketti


Ystävälle syntyi eilen tytär, pakkasin tänään lahjalaatikon postitettavaksi. Villatakin teon aloitin jo kauan sitten ja pari viikkoa sitten se valmistui, viime viikolla sain valmiiksi tossut ja myssyn sen kaveriksi.

Friend of mine gave birth to the little girl yesterday so I packed some knitted items to be posted. I started to knit a jacket a long time ago and finished it two weeks ago, last week I finished hat and booties.


lilleput


bluebell booties


myssy


Viime sunnuntaina aloitin itselleni villapaidan, se on edennyt jo kainaloihin asti, nyt vaan pitäisi pistellä sileää ja saada paita valmiiksi maaliskuun alkuun mennessä. Ajattelin pistää äänikirjan soimaan ja ottaa kutimen käteen, sopivaa lauantaipuuhaa. Siivotakin pitää, sillä kummipoikani, uuden tyttövauvan serkku, tulee äitinsä kanssa kylään ensi viikolla.

I started a pullover on Sunday, I have already knitted yoke and I have to knit some stockinette to finish it by the end of February. I'm going to knit it today with Stephen Fry and Harry Potter.

babycables


On minulla sukatkin puikoilla, kummityttö, kummilapsistani vanhin toivoi sukkia ja kummitäti sitten neuloo. En ole vuosiin neulonut kotimaisista lehdistä löytyvistä ohjeista ja täytyy sanoa, etten varmaan vähään aikaan neulokaan sen verran epätarkka ja virheellinen ohje on. Onneksi neulojatoverit Ravelryssä auttavat.

I also have a pair of socks on my needles these are for goddaughter. I have had troubles with pattern because there is error in chart. Luckily I have knitting friends.


Rosebud


Powered by Qumana

10 kommenttia:

Foxy kirjoitti...

Ihana paketti lähdössä, varsinkin takin ja myssyn väritys on kaunis!

Artesanity kirjoitti...

Ihania kuvia, varsinki nuo töppösten asettelu :) Ihanan välristä lankaa villasukkiin! Itekki yritin muutaman kerran kahdella pyöröllä, mutta mun aivot ei vaan taivu tajuamaan että mtien se pitiäs tehä :(

Anni kirjoitti...

Stephen Fryn lukemat Harry Potterit, ahhh <3

hillanen kirjoitti...

Oi kun ihana takki, ihanat töppöset ja ihana hattu! Niin ihanat värit! Ja noista sukista tulee varmasti kauniit, voisin vaikka syödä tuonvärisen langan heti :)

Hanna kirjoitti...

Minäkin pidin takin ja lakin väreistä, ne eivät ole perinteisiä vauvavärejä, mutta sopivat silti hyvin pienelle. Villasukkien värit (siellä pussissa on pinkkiäkin) on saaja valinnut, nuo ovat polvisukat tai ainakin niistä pitäisi sellaiset tulla.

Stephen Fry on ihana, ainoa ongelma on, että nuo kirjaston levyt ovat tosi huonossa kunnossa ja juuttuvat välillä paikoilleen. Kymmenen vuotta ahkeraa kuuntelua on ehkä liikaa.

Nyt kello soimaan, sillä retriitti-ilmoittautumiseen on alle tunti aikaa.

pirle kirjoitti...

Oispa lähipiirissä vauvoja, ottaisin heti mallistasi onkeeni :) Hyvä on värivalintasikin.

-maria- kirjoitti...

Ihastuttavat värit noissa vauvaneuleissa!

Jinann kirjoitti...

I love the jacket, booties, and hat. What lovely colors!

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Aivan ihastuttavat värit vauvan nutussa ja hatussa! Tein samanlaisen nutun jokin aika sitten vihreä-valkoisena.
T: Anu
www.sukkasukua.vuodatus.net

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Aivan ihastuttavat värit vauvan nutussa ja hatussa! Tein samanlaisen nutun jokin aika sitten vihreä-valkoisena.
T: Anu
www.sukkasukua.vuodatus.net

 
design by suckmylolly.com