sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Koeneuloja kehrää Test knitter spins

Viime keväänä Ravelryssä kaipailtiin testineulojia Neulekirjaa varten ja minä lupauduin mukaan. Syntymäpäivänäni sain sitten sukat itselleni. Kuvia niistä en ole ehtinyt ottaa ennen tätä päivää, joten sukat ovat jo aavistuksen kuluneet. Casbah on minusta melkoisen pehmeää lankaa, joten en uskalla pitää sukkia kuin kehrätessä ja sohvalla istuessa.

More than a year ago test knitters were asked on Ravelry to knit patterns for Neulekirja. On my birthday few months ago I received socks that I knitted back. I took photos today so socks aren't in perfect shape. Casbah is nearly too soft for socks so I have used my socks when I spin or knit on sofa.


Annika


Muutama hetki sitten lupauduin uudestaan testineulojaksi, tällä kertaa Tuulia kaipasi testineulojia ja minä lupauduin. Ohje perustuu Tuulian metodiin ja hiukan jännitin miten onnistun, kun en ole kurssilla käynyt saati metodiin tutustunut. Muutaman kerran olen avaruudellisesti rajoittuneena ihmetellyt, mutta ainakin toistaiseksi tekele näyttää ihan siltä miltä pitääkin. Varsinaisia kuvia laitan vasta kun saan luvan, sitä ennen voitte ihmetellä lankaa ja helmiä. Lopputuote menee siskon käyttöön ensi syksynä.

Some weeks ago Tuulia was asking for test knitters and I promised to help her. Pattern is based on her method and I was bit afraid that I can't do it because I haven't been on course or studied the method. I have very limited spatial skills but so far I'm doing fine and project looks like it should.

testineulontaa

Ja jottei ihan testineulonnaksi elämä mene niin on täällä kehrättykin ja saatu valmista. Viime viikon Ylpeys ja ennakkoluulo-maratonin aikana sain toisenkin säikeen valmiiksi ja maanantai-, tiistai- ja keskiviikkoillan vietin kerraten. Pehmeitä ovat molemmat langat.

I have been spinning too and finished some yarn. Last Sunday's Pride and Prejudice marathon was very good spinning time so I finished another ply. I plied on Monday, Tuesday and Wednesday evenings to finish my yarns. Both yarns are soft.

phyllis


pehmeää


Powered by Qumana

3 kommenttia:

tea kirjoitti...

ihania neuleita ja ihania kehrayksia!!! ♥

pirle kirjoitti...

Lempeän pehmeitä, kauniita sävyjä. Ovatko lankasi kaksi- vai kolmisäikeisiä; en oikein saanut kuvasta selvää. Kierteet ovat niin tasaisesti, kuin helmiä :)

Hanna kirjoitti...

Molemmat langat on navajo-kerrattu eli ne ovat kolmisäikeisiä. Minun langoissani on yleensä melko paljon kierrettä.

 
design by suckmylolly.com