maanantai 27. lokakuuta 2008

Riippuvuus AddictionSukankutominen ei ole viime aikoina maistunut, vaan olen virkannut vimmatusti peittotilkkuja. Kaksi on kokonaan valmiina ja kolmas on koukulla. Voisin virkata noita tilkkuja vaikka kuinka monta ja mielellään kaikki erilaisia. Surina-koukku on kaunis ja mukava käteen, kyllä sillä kelpaa virkata.

I haven't knitted socks lately I like block crocheting much more.  I have finished two blocks and third one is on the hook. I could crochet more and more different blocks. Surina hook is beautiful and it fits to my hand, I really like to crochet with it.
Jos jonain päivänä ehdin kotiin valoisaan aikaan, otan kuvan sukkalangoistani niitä kun on kertynyt ihan mukavasti.

If I managed to get home early enough to take photos some day I will take photo of my sock yarn stash.

4 kommenttia:

Jo kirjoitti...

Lovely blocks Hanna!

stanna kirjoitti...

On todella addiktoivaa virkata peittotilkkuja. Tosin sun on paljon kauniimpia kuin minun tavis-tilkut. Sitten kun tilkut on valmiina alkaa se mielestäni tympeämpi työvaihe, yhdistäminen. Varsinkin kun minä yhdistän ompelemalla, en virkkaamalla. Jouluun mennessä pitäisi kuitenkin saada lahjaksi aiottu peitto valmiiksi (n. 3 osa tilkuista uupuu ja vasta hieman yhdistelyä olen aloittanut). Voi olla että koko hieman pienenee siitä aiotusta 150x200 koosta

Hanna kirjoitti...

Jo: I like them too even though I prefer (boring) solid yarns and knittings. I haven't crocheted for fifteen years (or more).

Stanna: Minulla yksittäinen tilkku on iso eli 12 x 12 tuumaa, torkkupeittoon ei tarvita kuin 20 tilkkua mutta voi olla, että tilkkuja tulee tehtyä enemmänkin. Olen etsinyt Ravelrystä ilmaisia tikkuohjeita kokeiltavakseni.

Vaihtoon liittyessäni suunnittelin neulovani kaikki tilkut, mutta matkan varrella innostuin virkkaamaan ja se onkin ollut sitten menoa.

Sari kirjoitti...

Kivoja tilkkuja! Tilkkupeitot ovat ihania.

 
design by suckmylolly.com