sunnuntai 19. lokakuuta 2008

Valmista tuli Finally finished

 Torstai-iltana sain viimeinkin pääteltyä viisiottelusukkani. Myöhään illalla pesin vielä vastavalmistuneet sukat ja muutaman muunkin sukkaparin. Lauantaiaamuna sitten pääsin ottamaan kuvia. Kirjoneule on hidasta tehtävää, vaikka tässä mallissa kuvion oppikin ulkoa. Hitaudestani huolimatta mahduin 40 nopeimman joukkoon ja onnistuin saamaan sukat valmiiksi ennen lokakuun loppua, hyvä minä. Enää yksi pari jäljellä, saa nähdä millainen se on. Lanka näissä sukissa on samaa kuin toukokuun kirjoneulesukissa. Kovasti tässä mietin kenelle nämä sopisivat lahjaksi.


I managed to bind off these Pentathlon socks on Thursday evening. I washed them with other socks before bedtime. On Saturday morning I managed to take some photos. I'm very slow fair-isle knitter eventhough this pattern was easy to learn. I managed to finish my socks within 40 first knitters and before October ends. There is only one pair left in pentathlon, quite soon I know the pattern. Yarn is leftovers from fair-isle socks I knitted on May.


Perjantaina kävin töiden jälkeen ostamassa itselleni kaksi Surina-virkkuukoukkua, sappi- ja oliivisaippuaa Hakaniemen hallista. Kotimatkalla kauhistelin menoa metroasemalla ja metrossa, kello kun ei ollut vielä kuuttakaan.  Olen varovaisesti kokeillut uutta virkkuukoukkuani ja virkannut tilkkua peittoon. 

I bought two  Surina crocheting hooks  and some soap  on Friday. I have already tested my new hook and it's nice to crochet. I'm making blocks to my blanket.


Eilen tapasin opiskelukavereita; ensin tutustuimme Luonnontieteelliseen museoon ja sitten menimme Comaan syömään. Ruoka oli hyvää ja palvelu pelasi. Ravintola on sen verran pieni, että pöytävaraus on tehtävä ajoissa.

Yesterday I met my friends from polytechnic; first we visited Museum of Natural History and then we ate at Coma. Food was good, restaurant is very small (only 30 seats) so we had made reservaton nearly two weeks ago.

Tänään on tarkoitus tehdä poronkäristystä ja pottumuusia (lisukkeena vain puolukoita ja maustekurkkua), jälkiruuaksi teen puolukkapiirakan. Käsitöitä teen vähän, sillä hartia ei edelleenkään niistä oikein pidä ja uuden asennon pitäminen vaatii paljon työtä. Hartiajumppaa olen tehnyt päivittäin ja ensi viikolla saan lisää ohjeita. 

Today I'm going to cook Sautéed reindeer and mashed potatoes, I'm going to bake lingonberry pie to dessert. I'm crafting in short periods because my shoulder is still hurting nad finding a new position for my left hand and shoulder takes time and effort. I have been doing some exercises every day and next Friday I'm going to get more exercises.

Secret Paliin ilmoittauduin heti keskiviikkona ja nyt on jo maksukin maksettu, kuukauden kuluttua sitten selviää ketä minä muistan. Titityyn sukkakerhopaketti tuli perjantaina, kissa on sille vähän mustasukkainen olen nimittäin silittänyt sukkalankaa melkein yhtä usein kuin kissaa.

I singed up for Secret Pal on Wednesday and now I have paid my fee too. 

0 kommenttia:

 
design by suckmylolly.com