keskiviikko 29. lokakuuta 2008

Sukkalankaa Sock yarnEnsin päivän kissakuva; tiedän toki ettei kissaa saa pestä pesukoneessa mutta en voinut olla ottamatta kuvaa kun kissa koneeseen kiipesi. Ennen koneen käynnistämistä tarkastan aina, että kissa löytyy ulkopuolelta.

First cat picture of the day; I know that washing machines are dangerous for cats but I had to took some photos when I saw cat in it. Every time I'm starting my washing machine I check
 that cat is out of it.
Kaadoin sukkalangat lattialle ja laittelin niitä järjestykseen, kissasta leikki oli tosi kiva. En ole ihan varma onko tuossa kaikki sukkalangat, mutta suurin osa varmaan on kuvassa. Suosikkivärini löytyvät oikealta keskitienoilta, nuo kirkkaimmat vihreät.

I emptied my sock yarn box on the floor and arranged them. I'm not sure that all of my sock yarns were in the box but most of them were. My favorite colors are on right and middle, bright greens.


Ja kun sukkia on tullut tehtyä jonkin verran on minulla sukkalankajämiäkin pieni muovilaatikollinen.

I also have small box of sock yarn leftovers because I have knitted quite many sock pairs.

7 kommenttia:

TiinaR kirjoitti...

Ihania lankoja! Tuo kuva on aika mainio :)

hanna-h kirjoitti...

Ihana sukkalankameri. Onko tuo sun hurmaava kisu muuten pyhä birma rodultaan?
nimim. Armoton kissakuume päällä :P

Elisa kirjoitti...

Just meinasin ryhtyä varoittelemaan, että yksi tuttu pesi kissansa ihan oikeasti koneessa vahingossa - oli mennyt sinne nukkumaan lämpimään. Ei tullut kuulemma kaunista jälkeä, hui!

makepeace75 kirjoitti...

Heh, on syytäkin tarkistaa.. Yksi tuttu pyöräytti kissiä pari kierrosta kuivausrummussa, mutta kuuli tumpsahtelun heti ja sai pysäytettyä. Ei käynyt mitenkään, mitä nyt kissa lähti aika liukkaasti koneesta ulos kun luukun avasi.. En tiedä onko katti mennyt sen koommin enää koneeseen.

Hanna kirjoitti...

Kissa on pyhä birma, reilun viikon kuluttua juhlimme 12-vuotissyntymäpäivää. Kissa on ollut aina kovin kiinnostunut pesukoneista, joten olen tottunut tarkastamaan sen sijainnin ennen koneen käynnistämistä etenkin, jos käyn koneen täyttämisen aikaan vastaamassa puhelimeen. Kun kissoja oli kaksi niiden sijainnin tarkastamiseen meni jonkin aikaa. Uusi kone linkoaa niin kovaa, ettei sieltä selviäisi hengissä, vettä on aika vähän eli ei sinne hukkuisi.

JohannaL kirjoitti...

Ihana kissa!

Kathy R kirjoitti...

You have so many pretty sock yarns. Good luck with knitting it all up into socks!

I hope the kitty doesn't get a bath in the washing machine.

 
design by suckmylolly.com