sunnuntai 2. marraskuuta 2008

Halloween sukat

Oranssit sukat ovat olleet puikoilla syyskuun alusta ja lopulta hammasta purren sain ne valmiiksi perjantaina. Vasen käsi ei oikein tykännyt neulomisesta, joten nyt sitten kirjoitan yksikätisenä. Suka ovat kauniit ja pehmeät, en uskaltaisi laittaa kenkiä näiden päälle, mutta sohvailussa ei kenkiä tarvita. 


Orange socks have been on my needles two months and finally on Friday evening I finish them even though it made my hand hurt. My left arm didn't like knitting at all so it's now resting and I'm typing with only one hand. Socks are beautiful and soft I wouldn't wear these with shoes but it doesn't matter because I'm just sitting on the sofa.

Toivottavasti käsi paranee pian, sillä muuten taitaa torstain neuletapaaminen väliin. En nimittäin viitsi tulla paikalle vain kakkua syömään.

I hope my hand is going to be well soon, because there is knitting meet up on Thursday.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti paranee. Tietysti muutenkin, mutta olisi sääli, jos et torstaina ilmaantuisikaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tottakai sä voit tulla paikalle vain syömään kakkua! Toivotaan, että käsi paranee.

hanna_h kirjoitti...

No mutta! Tule ihmeessä. Mäkin olin vähän aikaa sitten neulemiitissä vaikka olinkin neulontakiellossa käsikivun takia. Onhan siellä usein ihmisiä kokonaan ilman neuletta mukanaan. Hyvinhän sitä voi vaan kahvitella ja kakutella ja hiplata lankoja :]

 
design by suckmylolly.com