tiistai 30. joulukuuta 2008

Vuoden viimeiset sukat Last socks on 2008Lomalaisen laiskan päivän pelasti postimies, luukusta tuli tilinauhan lisäksi uusi sukkakirja. Kovasti en ole vielä ehtinyt kirjaa katsella, mutta ihan kivalta tuo vaikuttaa. Kirjan tilasin Bookdepositorysta, kun tuo punta on nyt niin edullinen. Saa nähdä, josko vuoden vaihtuessa aloittaisin uudet sukat tästä kirjasta.

I have been lazy on my holiday, today postman made me happy. I received this book from Bookdepository, I'm going to read it in the evening. If I find perfect pattern I might end up casting on new sock pair tomorrow.Päättelin punaiset sukat (Ravelry) eilen aamulla ja olin iloinen, ettei tuota lankaa eli Crystal Palacen Panda Cottonia ole kotona enää yhtään eikä toivottavasti koskaan tulekaan. Lanka on kasa irtosäikeitä joten neulominen on hidasta, kun koko ajan saa varoa ettei jää joku säie neulomatta. Puuvillaksi se oli ihan mukavantuntuista eli ei tuntunut käsissä pahalta. Ohje oli taattua Cat Bordhia, tein hiukan ohjetta lyhyemmät varret.

I binded these red socks off yesterday and I'm glad that I don't have this yarn (Panda Cotton from Crystal Palace) any more. Yarn is very splitty so knitting it is slow. I made shorter cuffs than in Cat Bordhi's pattern.

 Nämä sukat (Ravelry) valmistuivat jo jouluaattona, lankana on Araucanian Ranco Multy (väri on vihreänkirjava en löytänyt vyötteestä numeroa tai nimeä. Miellyttävää neulottavaa, aavistuksen perussukkalankaa paksumpaa ja ah niin pehmeää. Sukat olen ajatellut antaa työkaverille. Ocean Toes oli niin kiva ohje, että saatan joskus tehdä tällaiset itsellenikin.

These socks get ready on Christmas Eve (when we here in Finland spend Chrismas and receive gifts). Yarn is Araucania's Ranco Multy. I really liked knitting this yarn it's bit thicker than most sock yarns, easy to knit and so soft. I'm going to gove these socks to my co-worker. I liked pattern and how well these socks fit to my feet so I might knit one pair of Ocean toes to myself too.

1 kommenttia:

Samma kirjoitti...

Kauniita sukkia!
Oikein hyvää uutta vuotta 2009!

 
design by suckmylolly.com