perjantai 16. tammikuuta 2009

Postia, lisää postia Post, more post

Tällä viikolla olen käynyt noutamassa paketteja postista useampaan kertaan.

I have visited post office four times this week.


Maanantaina noudin Ilun kuitukerhon paketin, kortti oli jätetty jo perjantaina, mutta en jaksanut enää lähteä postiin. Kuvan kovempi esine on tänään saapunut Furminator, kissa pääsee karvahoitolaan, kunhan se tähäne sohvalle kiipeää.

On Monday I picked up my fiber club packet, lovely alpaca dyed by Ilu. Today I (or should I say the Cat) received new "brush" called Furminator. I'm going to brush him as soon as he comes to the sofa with me.


Tiistaina kävin hakemassa Socktopusista tilaamani Eucalanit. Nyt on pitkäksi aikaa villanpesuainetta.

On Tuesday I got some Eucalan I ordered from Socktopus. Now I have wool wash for quite many washes.

Vuoden ensimmäiset lankaostokset Cherry Tree Hillin alesta saapuivat tänään, pienet vyyhdit ovat Possum-sukkalankaa ja tuo iso on ihan tavallista.

First yarn purchases on 2009 from Cherry Tree Hill Sale arrived today. Small skeins are Possum sock yarn and big one is Sockittome.


Ale-ostosten lisänä tuli yllätyspaketti; ohjeita, paksuja ja lyhyitä pyöröjä ja ennalta tuntemattomia lankoja. Nuo värikkäät ovat kovin akryylisiä.

I received goodie bag with my sale yarns; some patterns, short circulars and some yarns I didn't know. Colourful yarns have quite much acrylic.


Sain edellisen SP-kierroksen pariltani ihanaa Burt's Bees -huulirasvaa, jonka onnistuin hävittämään. Pienen etsiskelyn jälkeen löysin sitä kohtuullisen matkan päästä ja päätin tilata kokeeksi myös muita tuotteita. Ainakin huulirasvoja on nyt riittävästi.

I got some Burt's Bees lip balm from my former SP and really liked it unfortunately it's missing. I made some searching to find a shop to buy more of that and I decided to try some other products too. Now I have enough lip balm.


Ja aivan kuten Ostoskanavalla, tässä ei ollut kaikki. Postimies on kantanut suoraan kotiin kaksi neulekirjaa Bookdepositorysta ja Vogue Knitting on myös tilattu.

And just like TV shop this isn't all. Postman have carried two books to my home I ordered them from Bookdepository and I have made Vogue Knitting subscription too.


Ps. Don't worry about delay, I hope I'm invited to post office next week too.

4 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Ja mulle on tullut vain 5 kirjaa.... Kerro sitten mitä Furminatorista tykätään. Meillä Piki rakastaa harjaamista, hälläväliä mikä harja, paitsi että niitä pitää olla kaksi kerralla - toista syödään ;) Indyä saa harjattua vain kun herra nukkuu...

Marjut kirjoitti...

Kansa vaatii ennen ja jälkeen Furminatorin -kuvia! Tai ainakin mä. Meillä M&M tykkää siitä yli kaiken, mutta niitä ei voi furminoida kovin usein, ettei turkkiin tule kaljuja kohtia... Takku taas inhoaa harjaamista ja varsinkin kainaloiden harjaamista ihan tasapuolisesti kaikkien harjojen kanssa, mutta sen on vain alistuttava karmeaan kohtaloonsa.

Hanna kirjoitti...

Kissa ei ole tällä kelillä kovin valokuvauksellinen, kun pakkanen litistä ja latistaa sen turkin. Eilen illalla vähän sohvalla kokeiltiin ja kissasta lähti iso kasa karvaa pois toisesta kyljestä. Kissa nauttii käsittelystä ja kaljuun on vielä pitkä matka.

Eikös Mini ja Maxi ole jotain rex-sukua? Niillehän tuota furmintatoria ei suositella.

Eikku kirjoitti...

Onpas PALJON ja IHANIA ostoksia täällä! Sähän hukut namutavaroihin :)

 
design by suckmylolly.com