tiistai 27. tammikuuta 2009

SylviEilen tarkastin mallitilkkuni ja sain kuin sainkin silmukkatiheyden oikeaksi hiukan ohjetta pienemmillä puikoilla, rivitiheys ei sitten täsmääkään. Pinta oli juuri sopivan napakkaa, joten loin silmukat L-kokoon. Helma vaikuttaa kovin leveältä, mutta kun sitä vertaa takalistoonsa ei se nyt niin valtavan leveä olekaan. Malli on koukuttava, sen kun seuraa ohjetta ja neuloo. Eilen huomasin neulovani vielä puoli yhdeltätoista. Ensimmäisen virheenikin olen jo tehnyt ja korjannut.

I checked my swatch yesterday; I manage to get right stitch gauge with bit smaller needles but my row gauge is way off. I decided to cast on with size L, hem seems quite huge but when I compared it with my backside it wasn't too wide. I like to knit my Sylvi, yesterday I suddenly noticed that it was half past ten and I was still knitting. I have made my first error but its already fixed.
3 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Heh, "eilen huomasin neulovani vielä puoli yhdeltätoista". ;) Nyt on kello 01:20, ja minä neulon täällä edelleen, aamulla pitäis jaksaa taas kahdeksalta ylös... ;)

Hanna kirjoitti...

Niinpä, minun kelloni soi viideltä, sillä olen kahdeksalta jo työpöydän ääressä.

eikku-67 kirjoitti...

Ihanan näköinen Sylvi tulossa....minunkin kovasti tekisi mieleni laittaa Sylvi tehtävien listalle. Ja Oulunkylän lankakaupassa tulee toisinaan käytyä, kiva jos sieltä löytyis lankakin.

 
design by suckmylolly.com