tiistai 13. marraskuuta 2007

Luminen tiistai Snowy Tuesday

Päätin aloittaa uutena sukkaprojektina kirjan ensimmäisen aikuisten sukan eli Bartholomew's Tantalizing Socksit, langaksi valitsin pimeän ja harmaan sään takia iloisen Wollemeisen sukkalangan. Sunnuntai iltana loin silmukat ja kohta pääsen tekemään lisäyksiä, kuvan otin aamulla, joten sukka on jo kuvaa pidemmällä.

I decided to cast on the first adult sized sock in the book; Bartholomew's Tantalizing Socks. Yarn is Wollmeise's sockyarn which is called Sonne (sun) it's opposite of darkness and greyness. I started this sock on Sunday evening, picture was taken in the morning.

Töiden jälkeen kävin viemässä viimeisen sny-paketin postiin, paljastuksen lisäksi paketista löytyy Ene's Scarf ystävääni lämmittämään, toivottavasti se on mieleinen. Syksy on mennyt äkkiä, ihan äsken oli kesä ja ilmoittauduin mukaan salaiseen neuleystävään ja Secret Paliin, nyt sitten jo odotellaan paljastuksia ja viimeisiä muistamisia.

After work I went to the post office to send my last Finnish secret pal parcel. There is a reveal and Ene's Scarf in the box. I hope my friend likes the scarf. Autumn has gone quickly; just yesterday was summer and I signed up for both Finnish Secret Pal and Secret Pal, now I just wait for last spoilings and revelations.

Maassa on lunta, se valaisee kummasti pimeää iltaa.

There is snow on the ground.

Posted by Picasa

2 kommenttia:

Terde kirjoitti...

Hei, onnistuit todella yllättämään Enellä. Se on niin ihana, ihana, ihana etten ole muuta tehnytkään tänään kuin pitänyt sitä harteilla!!!
Kiitos Sny:ni kaikista ihanista paketeista ja oikein lämmintä loppusyksyn jatkoa ;-)-Terde

Larjmarj kirjoitti...

That Scarf...........Gorgeous!!

 
design by suckmylolly.com