sunnuntai 10. helmikuuta 2008

Kantapäitä ja kirjoja Heels

Maanantaina postimies oli jättänyt lapun kauan kaivatusta sukkakerhopaketista. Kiirehdin postista kotiin ja mietin mitä ihmettä paketissa onkaan. Kotona sitten avasin paketin ja ihailin lankaa. Illalla sitten kerin vyyhdin kahdelle kerälle ja aloitin sukat. Työmatkoilla ja telkkaria katsellessa ne ovat edenneet jo kantapäävaiheeseen (tällä hetkellä molemmissa on jo samanlainen kantapää ja muutama sentti enemmänkin) ja kovasti mietin millaisen kantapään sukkiini teen. Ohjeessa oli tiimalasi, jonka teinkin ensimmäiseen sukkaan kokeeksi, yleensä se ei istu jalkaani kunnolla ja niinpä kävi tälläkin kertaa kuten alemmasta kuvasta näkee.

On Monday it finally happened; postman had left a notice for my sock club packet. I nearly run to home from post office. In the evening I winded my skein to two balls and casted on my socks. I have knitted socks all week when I commute or watch TV so on Friday I had to start knitting heels to my socks. I made a short row heel (like there was in pattern) for the first socks even though I was very skeptical how it might fit. And you can see it didn't fit this time either.

Sockdownissa on ollut tämän kuun haasteena erilainen ja itselle uusi kantapää, joten päätin kokeilla jotain uutta näihin sukkiin. Yläkuvan sukassa on walesilainen kanta ja sukka istuu heti paremmin. Minua vaan hiukan harmittaa, että värit tahtovat lätäköityä tuossa kiilojen tienoilla, tilanne paranee kyllä kun ylimääräiset silmukat on kavennettu pois. (Sukat eivät oikeasti ole ruskeat, mutta en halua pilata yllätystä niiltä, jotka vielä odottavat pakettiaan saapuvaksi.) Oikean värin näette sitten aikanaan, kuun loppupuolella.

There is a Sockdown challenge on February to knit different and new heels so I decided to try a Welsh heel to these socks. You can see results in upper picture, this heel fits very well. There is some pooling on heel area but after gusset decreases striping continues. (Socks are not brown, but I don't want to spoil surprise for those who haven't got them yet.)Tässä kuvassa olevat sukat ovat SixSox-kalin helmikuun sukat eli Big Basin Socks. Ne eivät ole edenneet sitten viime maanantain, kunhan saan nuo kerhosukat valmiiksi teen noihin kantapään ja varren.

These socks are Big Basin Socks from SixSox-kal. I haven't knitted them since I got my sock club packet on Monday but as soon as I finish my club socks I'm going to make heel and leg for these.

Kävin eilen kaupungilla ostamassa the Kirjan ja kovasti sitä paluumatkalla jo tutkin. Aura-huivin otan pian puikoille ja Taival-sukatkin huutelevat kovasti. Samalla retkellä mukaan tarttui myös Knitting without tears-kirja, en ole kyllä koskaan itkenyt neulomusten tähden tähänkään mennessä, mutta jatkossa se lienee vielä mahdottomampaa.


Posted by Picasa

0 kommenttia:

 
design by suckmylolly.com