sunnuntai 24. helmikuuta 2008

Neulojan sunnuntai


Viikko on mennyt vauhdilla; töissä tuli tehtyä hiukan pidempää päivää, kuntokeskuksen uudet tilat on täytynyt testata ja eilen olin kehruutapaamisessakin. Niinpä neulomukset ovat saaneet olla vähäisellä huomiolla, Aura-huivia (kuvan ruskea mytty) olen tehnyt vain työmatkoilla. Eilen sitten tapaamisessa neuloin tuota ja samaa rataa jatkoin vielä illalla telkkaria katsellessa. Aamulla kissa oli sitä mieltä, että ylös on noustava viimeistään kuudelta. Niinpä minä sitten nousin ylös ja aloitin joululahjakirjasarjan kuuntelun, Akseli syntyi juuri ennen Late Lammasta. Kun sain kolmannen pitsikaavion toiston tehtyä päätin lopultakin aloittaa Taival-sukat, nyt on sitten kärki valmiina ja palmikoiden tekeminen alkaa. Ensi viikolla metrossa neulotaan siis sukkia, huivi alkaa olla turhan suuri matkaneuleeksi, vaikka senkin haluaisin valmiiksi mahdollisimman pian.

Nyt jatkan äänikirjan kuuntelua ja sukankutomista, illemmalla on taas Pilateksen ja pitsihuivin vuoro.
Posted by Picasa

2 kommenttia:

stanna kirjoitti...

Hei!
tulin tänne kommentoimaan kun en tuonne sukkavaihdon sivulle voi kommentoida. Olen kyllä ilmoittautunut ja sinä minulle vastausviestinkin lähettänyt. Kuitenkaan vaihtoparin tietoja en saanut enkä siis pääse tuonne sukkavaihdon sivulle kommentoimaan eli ilmeisesti olen pudonnut leikistä pois.

Hanna kirjoitti...

Minäpä selvitän tilanteen, olen varmaan onnistunut mokaamaan illalla (ei pitäisi tehdä hommia väsyneenä). Palaan asiaan mahdollisimman pian.

 
design by suckmylolly.com