lauantai 16. helmikuuta 2008

Kotitaloustöitä


Viime viikot ovat menneet neuloessa ja telkkaria katsellessa, välillä olen harmitellut epäjärjestystä ja siivottomuutta kodissani. Mitä olen sitten tehnyt päästäkseni eroon noista epätoivotuista kodin ominaisuuksista? No neulonut tietenkin, tiskipöydän siivottomuus ei näy sohvalle asti, joten olen voinut neuloa aivan rauhassa. Pari päivää sitten äiti ilmoitti tulevansa käymään sunnuntaina joten oli aika terästäytyä myös noissa ei niin mukavissa kotihommissa. Aamupäivä meni orientoituessa ja kauppareissulla, iltapäivän aikana sain kodin kuntoon ja pyykit sileiksi. Kyllä nyt kelpaa istua sohvalla Aura-huivia neulomassa.

Vaikka olenkin ylpeä kiiltävästä tiskipöydästäni esittelen kuvassa jotain aivan muuta, eli eilen valmistuneet sukat:
lanka: Reynolds Soft Sea Wool 76 g
puikot: 2 mm ja 3.25 mm pyöröt
malli: Big Basin

Ps. Järkytin eilen työkavereita, kun kerroin peseväni villasukat tiskialtaassa. Se on kuulemma epähygieenistä ja niin ei saisi tehdä. Minä en pese astioita käsin, vaan sen homman meillä tekee kone. Kahdesta altaasta toinen on aivan turha keittiöhommia ajatellen, joten olen ottanut tavakseni pestä vastavalmistuneet villasukat siinä.

Ps. sain minä ne viime postauksessa esitellyt sukatkin valmiiksi jo alkuviikosta, mutta ei kuvia vielä.
Posted by Picasa

7 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Epähygieenistä on kuulemma myös se, että nukun kissa kainalossa, tai se, että kissa nukkuu keittiön pöydällä ja tiskipöydällä... Ei haittaa minua ja vieraatkin saavat luvan tottua :)

KaraMelli kirjoitti...

Meilläkin saa kissat nukkua sängyssä ihan vapaasti. Hyppii ne pöydälläkin ihan valtoimeenaan, enkä koskaan ole pitänyt sitä mitenkään siivottomana. Olen jopa kuullut sellaista, että jotkut ei juo kylppärin vesihanasta, kun se on jotenkin "erilaista" vettä (häh, en ymmärrä). Mielestäni se on ihan samaa vettä kuin keittiönkin hanasta tuleva vesi, ainakin meillä.

Jos kotona on kissa/kissoja, siellä ei voi olla kauhean bakteerikammoinen. Kissankarvojakin on joka paikassa, vaikka kuinka yrittäisi imuroida.

maijamirjami kirjoitti...

Voi hyvänen aika, että epähygieenistä. Millä tavalla lanka on epähygieenisempää kuin esim. kädet? Kauniit sukat, mä olen vasta saanut ajateltua niiden aloittamista...

joko kirjoitti...

epähygieenistä sukille vai astioille? :)

Hanna kirjoitti...

Astioille se kai epähygieenisempää olisi, mutta meillä ei pestä käsitiskiä ollenkaan joten tuo allas ei saastuta astioita. Ihan vaan tiedoksi kaikille bakteerikammoisille, tosin sinne tiskikoneeseen laitetaan myös kissankupit ja vieläpä samaan aikaan "ihmisten" astioiden kanssa.

Kissa saa meilläkin kävellä ruokapöydällä, luemme aina yhdessä aamun lehden. Varsinaisen ruuan kanssa kissalla ei ole lupa olla pöydällä eikä myöskään vieraiden aikana.

Katiija kirjoitti...

Kiitos Hanna, nyt ollaan taas askel lähempänä sitä että saadaan tuo kirja omiin hyllyihin!! Kiitos!

Markka kirjoitti...

Pyh, kaikki on muka epähygieenistä.
Sanotaan että se lisää vastustuskykyä :D

Bakteerit kuuluu elämään.

Kauniit sukat!

 
design by suckmylolly.com