sunnuntai 6. huhtikuuta 2008

Pitsisukkapäivä

Aloittelin näitä sukkia torstaina, alusta asti olen miettinyt millaisen kantapään sukkiin teen, sillä en halua tehdä tiimalasia, en etenkään edestakaisneuleista sellaista. En myöskään oikein pidä ranskalaisesta kantapäästä "väärinpäin" joten mietin kovasti miten kantapään tekisin. Aamulla sitten otin Cat Bordhin kirjan käsiini ja etsin sopivaa kantapäätä, sellaista, jonka lisäykset eivät haittaa pitsikuviota.

Pienen etsiskelyn ja tutkimisen jälkeen päätin kokeilla sukkiin Riverbed-mallia ja aamu meni jalkaa ja tiheyksiä mitatessa ja laskelmia tehdessä. Saa nähdä miten kantapää onnistuu, sillä en ole koskaan tehnyt sukkaa tällä mallilla enkä myöskään omilla laskelmila. Laskujen mukaan tästä pitäisi tulla sopiva minulle, lopputulos on sitten toinen juttu.

Tässä mallissa kantakiilan lisäykset tehdään jalkapohjaan, muutama lisäys on jo valmiina. Lisäykset teen ohjeen mukaan joka kolmannelle kerrokselle, joten kaivoin taas kerroslaskurin esiin laskemista helpottamaan, sillä pitsikuvion rivimäärä on parillinen. Pitsikuvio on hauska ja ilmava, näistä taitaa tulla kesäsukat. Jos ne eivät sovi minulle niin etsin sopivat jalat näille. Varvasosasta ei tullut mieleinen, mutta en jaksanut enää purkaa joten se saa nyt kelvata.

Kohta pitää varmaankin etsiä jumppavaatteet illan jumppaa varten, sen jälkeen voin taas jatkaa sukkaa.

Posted by Picasa

0 kommenttia:

 
design by suckmylolly.com