lauantai 28. helmikuuta 2009

Sukkatarinoita Sock tales

Huomasin eilen, että toisen punaisen sukan kantapäähän oli tullut reikä, kantapäät ovat vahvistamattomat ja sukkia on käytetty vuoden verran, ei nyt joka päivä mutta säännöllisesti ja jopa kengissä. Nyt sitten pitää miettiä parsinko nuo ja jos parsin niin miten ihmeessä se tehdään.


I noticed yesterday that there is a hole in my red sock, heels are plain and I have used these socks for one one year, not every day but regularly and also with shoes. Now I have to think if I can and will repair them.

Sain eilen lopultakin Brainlessit valmiiksi, illalla niitä mallailin jalkoihin ja suunnittelin laittavani uudet sukat tänään jalkaan. Laitoin sukat pesuun, pingotukseen laittaessani tajusin, että sukat venyivät pesussa joten niistä ei tullutkaan sukkia minulle. Ettei äiti huku sukkiin, laitan nuo sukat lahjalaatikkoon odottamaan sopivaa uhria.

I finally finished my Brainless socks yesterday; I tried them and planned to wear them today. Then I washed them and found out that they are now too large fo me. I'll put them to my present box to wait for someone with bit larger feet.
Sillä aikaa kun sukat peseytyivät, katselin telkkarista Kovaa lakia ja pujottelin helmiä seuraavaa projektia varten. Helmet jäivä yli Rolling Thunder-sukista kaksi vuotta sitten ja väri sopi mielestäni hyvin Titityyn sukkakerhon korvaavaan lankaan. Käsittääkseni tuo minun lankani väri on Ireland.

While Brainless socks were washing I watched Law & Order and strung beads to my next project. I have used same beads to my Rolling Thunder socks two years ago, yarn is from Titityy sock club (Fleece Artist Trail Socks). I'm not sure but I think color is Ireland.

Jotta ei elämä olisi liian tylsää olen ajatellut aloittaa vielä toisenkin sukkaparin, valitsin langaksi Ilun sukkakerhon toisen langan eli Hiljaisten miesten baarin, näistä pitäisi tulla kesäsukat.

I decided to start another sock project too. I picked up Ilu's sock clubs second yarn (cotton blend) for summer socks.


2 kommenttia:

Katiija kirjoitti...

sitten kun tiedät miten parsitaan, niin infoa. Mun suosikki sukat on kohta pohjasta puhki!

makepeace75 kirjoitti...

Parsiminenhan on silkkaa korinpunontaa. :o) Ensin ristikkoa eli langat parsinnan tueksi molempiin suuntiin (mitä tiheämpään, sen kestävämpää ja paksumpaa parinnasta tulee), sitten vain pujottelemaan yhden yli, yhden ali.

 
design by suckmylolly.com