keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Uudet sukat New Socks

Päättelin kirjoneulesukkani maanantaiaamuna, lanka riitti kuin riittikin. Sukista tuli minulle liian isot, onneksi äiti lupasi uhrautua ja ottaa sukat omikseen. Ihanat karkkisukat. Kuvaaminen oli haasteellista, kissa kun saapuu  paikalle heti kun otan kameran käteeni.

I binded off my stranded socks on Monday morning I did have enough yarn. Socks are bit too large (about two shoe sizes) to myself but my promised to wear these. I love these colors. It was challenging to take photos, cat comes as soon as I take camera on my hands (he was sleeping in other room when I started).
Nostettuani kissan pois sukkien päältä kymmenen kertaa sain otettua pari kuvaa ilman kissaakin, varjo näkyy silti.

I had to lift him away about ten times before I managed to get few photos, his shadow is still in picture.Eilen saapuneessa IK:ssa oli ihania villatakkeja ja huiveja.


IK arrived yesterday, there were some wonderful cardigans and shawls in it.

13 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Kauniit sukat. En kyllä usko, että noiden vastaanottaminen on hirveetä tuskaa aiheuttanut:) Kelpais mullekin.

Eila kirjoitti...

Hienot sukat!!!

Markka kirjoitti...

Valtavan kauniit sukat!

Irina kirjoitti...

Voi, miten ovatkin kauniit!

Tui kirjoitti...

Kauniit!

Villasukka kirjoitti...

Tosi kauniit sukat! Kirjoneulekuume vaan nousee... Minäkin tykkäsin tämän kertaisesta IK:sta, monta potentiaalisesti toteutettavaa ohjetta.

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Kauniit sukat! Kissat on kyllä aina paikalla, kun kuvata pitäisi. Mikähän niitä oikein siinä niin kiinnostaa.

makepeace75 kirjoitti...

Ihanat!

Meillä Iiris ei tykkää kuvaamisesta, mutta kuvaustelttaa se ei vain voi vastustaa. :D Katti on teltassa heti, kun J saa sen pystytettyä.

Hanna kirjoitti...

Minäkin uskon, ettei äiti saa pysyviä traumoja sukkien vastaanottamisesta. Kirjoneule on ollut mukavaa tehtävää, maaliskuulle on suunnitteilla muunlaisia sukkia, mutta huhtikuussa voisi taas tehdä kirjoneulesukat.

Sanna kirjoitti...

ihanat sukat! tosi kauniit.

meidänkin koira on ilmiselvästi päättänyt että hän on ainoa kuvauksellinen asia jos valokuvia sisätiloissa räpsitään. lattialle jos erehtyy neuleita asettelemaan niin ne ovat hänen mielestään vain merkki siitä mihin kohtaan pitää istahtaa kuvaa varten.

Samma kirjoitti...

Sukat on ihanan herkulliset!

puikkomaisteri kirjoitti...

Ohooh,
tuntuupa hienolta nähdä noin upeat sukat, joihin on kansanperinteen lisäksi minullakin pikkuisen ansiota, kröhömmm ;-) Ihan tässä liikuttuu...

Jinann kirjoitti...

The socks are absolutely gorgeous!

 
design by suckmylolly.com