keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Lämpimiä ajatuksia Warm Thoughts

Maanantaina työpaikalla oli kylmä, joten minulla oli taas käytössäni nämä kämmekkäät. Ne vaan eivät oikein sovi vaatteideni väriin ja niinpä aloin haaveilla uusista. Koska niiden valmistumisella oli kiire, totesin paksun langan olevan tarpeen. Mietin kotimatkalla onko minulla mitään sopivaa lankaa, kunnes muistin saaneeni Dominiquelta lahjaksi laamalankaa. Kotiin päästyäni etsin sen ja aloitin neulomisen, kun illan telkkariohjelmat oli katseltu olin saanut "omalla ohjeella" toteuttamani kämmekkäät valmiiksi. Parin päivän koekäytöllä voin todeta, että ovat lämpimät, mutta kutittavat hiukan.


On Monday it was very cold at the office so I wore these fingerless mitts. They are warm but color isn't matching with my clothes so I started to dream about new ones. Because I needed them as soon as possible I knew I had to knit them with thick yarn. On the way to home I tried to figure out if I had suitable yarn for this project in my stash. Then I remembered thet I got wonderful llama yarn from Dominique. When I came home I casted on and after some hours of knitting (and watching TV) I finished them. I have used them two days now and they are warm and bit itchy.Kaikki lanka ei mennyt kämmekkäisiin joten päätin tehdä itselleni pipon, viimevuotinen ämpäripipo oli liian korkea minulle, joten se on jäänyt ilman käyttöä. Valitsin uuden piponi ohjeeksi Jatan mainin Mario-myssyn, eilinen työmatka ja alkuilta meni tikutellessa ja nyt on pipo valmis, kuten kämmekkäät sekin on kutittava ja lämmin.

After my fingerless mitt project I had yarn left so decided to knit a hat for me because my last years attempt was way too big. I chose Jatta's Mario beret pattern and knitted it yesterday and like fingerless mitts it's warm and itchy too.


Mutta en minä vieläkään osaa tehdä sopivaa pipoa, tässä on aivan sama ongelma kuin viimevuotisessa, se on liian korkea. Toisaalta nenäkin pysyy lämpimänä :)

But I can't do well fitting hat for myself, this one has the same problem than my previous attempt last year. At least my nose is keeping warm :)

Väri on oikeampi tuossa kämmekäskuvassa.
Color is more accurate in fingerless mitt photo

4 kommenttia:

makepeace75 kirjoitti...

Hihi. :D Kato kehität vaan ison tukan..

Tui kirjoitti...

Ihana toi vika kuva :D

Hanna kirjoitti...

Ei tästä tukasta taida saada isoa kotikonstein, mutta jos laitan pari sukkalankavyyhtiä tuon pipon täytteeksi niin se ei valahda silmille.

Jatta kirjoitti...

Hii :D Mä pidän itse MarioMyssyä sillai taitettuna päältä jommalle kummalle sivulle että siitä tulee semmonen baskeri/lätsä. Muuten se kyllä yltäis mullaki nenänpäähän! Ihana toi vika kuva!

 
design by suckmylolly.com