torstai 25. kesäkuuta 2009

Hanna ylpeänä esittää Hanna proudly presents


Se valmistui eilen illalla Serranoita katsellessa ja se on ihana. Pieni se on, mutta juuri sopiva talvikäyttöön kaulaliinaksi. Se on niin pehmeä, että tahdon vain kehrätä ja tehdä langoista huiveja.

I finished it yesterday evening while I wathced Los Serrano and it's wonderful. It's quite small, just suitable for winter muffler. It's so soft that I only want to spin more and knit shawls and scarfs.
Lanka on itsekehrättyä, ostin villan viime kesänä Etsystä ja lanka valmistui lopulta viime kuussa. Nyt minulla on itsetehty huivi.

I have spun this yarn by myself, I bought wool from Etsy about a year ago.
Onneksi kesäloma alkaa kohta, huomisen jälkeen on vain viikko töitä ja sitten olen viisi viikkoa vapaa tekemään ihan mitä mieleen tulee tai ainakin melkein. Kummitytön rippijuhlat lähestyvät, päätin jos talvella tehdä itselleni huivin juhliin. Nyt aikaa on jäljellä tasan kuukausi ja huivi näyttää tältä. Saa nähdä ehtiikö se ajoissa valmiiksi vanhimman kummilapsen juhliin vai valmistuuko se vasta seuraaviin juhlallisuuksiin. Toinen mietityttävä asia on tuo väri. Värit ovat kauniit, mutta tuleeko tuosta huivista maastokuvioinen.

I'm glad that my summer holiday begins soon, I have to work only one week before it. Then I have five weeks when I can do whatever I liked to do. My eldest goddaughter has her confirmation party this summer and I have decided to knit a shawl to myself. It could be quite challenging to finish my new shawl in one month. I'm also wondering if my shawl is going to look like camouflage.

9 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Onneksi olkoon, huivi ja lanka ovat kauniita! Ja fiilis on varmasti huima, tiedän :)

Pia kirjoitti...

Kaunis huivi. Pingottamattomana se oli jokseenkin erinäköinen :-)

Tui kirjoitti...

Oi kuinka kaunis! Voi kun saisi itsekin kehrättyä langat noin isoon juttuun, värttinällä se vaan on niiiiiin hidasta.

Mari kirjoitti...

Kaunis huivi! Minullakin on vanhimman kummilapsen rippijuhlat muutaman viikon päästä, ja taidan kaivaa mekkoni kaveriksi sinne ihan jonkun vanhan huivin kaapista, niitä kun siellä on muutama... ;)

seijap kirjoitti...

Voi ihana huivi, kauniista langasta!

Villanne kirjoitti...

Vau! Sait jo valmiiksi. Kaunis huivi, samoin itsekehrätty lanka! :)

hillanen kirjoitti...

Se on upea! Aivan mielettömän hieno. :) Lankakin niin ihana!

makepeace75 kirjoitti...

Todella hieno huivi ja tunne on varmasti upea. :o)

Niina kirjoitti...

Kaunis huivi siitä tuli. Tuo itsekehrätty sopii kivasti malliin.

 
design by suckmylolly.com