keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Pyykkipäivä Laundry day

Olen jo jonkin aikaa suunnitellut peseväni ja pingottavani arkihuivini kun ne ovat menneet käytössä kasaan. Kävin eilen Lidlissä ostamassa lisää pingotusalustaa ja tänään sitten pesin huivit ja laitoin ne kuivumaan. Kissa ei viitsinyt auttaa, joten homma sujui helposti.

I have planned to wash and block my everyday shawls for sometime because they have looked used. Yesterday I bought more floor puzzle pieces from Lidl and today I finally washed my shawls. I think they are quite well blocked now. Luckily cat wasn't interested of helping me.

11 kommenttia:

Tiitta kirjoitti...

Oi! MAinio idea pingotusalustaksi! Pitääpä hakea tommonen!

seijap kirjoitti...

Eilen katselin noita Lidlissä ja muistin että ovat mainioita pigoitusalustoja. Minulla on jenkkilevyinen ylimääräinen runkopatja johon pingotan. Meillä saattaisi käydä niin, että lapset eivät antaisi käyttöön.

Hanna kirjoitti...

Tuossa kuvassa on kolme paketillista paloja. Minusta tuon systeemin paras puoli on se, että säilytystilaa ei mene tolkuttomasti.

Villanne kirjoitti...

Tuo on kyllä hyvä idea. Pitänee poiketa ostoksilla!

katja73 kirjoitti...

Hitsi, mä kävin eilen lidlissä ja mietin että meillähän on noita pienempiä jossain varaston perällä lasten jäljiltä. Mahtaskohan niistä saada mitään pingotusalustaksi sopivaa kasaan.. Kiitos vinkistä!

hanna_h kirjoitti...

Ai Lidlistäkin saa tuommoisia. Näyttävät ehkä yhteensopivilta omieni kanssa, jotka ostin biltemasta..
Ihanan helpon näköistä tuo pingotus noiden rautojen kanssa :)

Hanna kirjoitti...

Noiden rautojen asettelu vei jonkin verran aikaa, mutta sitten homma oli helppo. Lidlissä noita paloja oli myynnissä maanantaista alkaen ja erä oli pieni, kun ostin omani tiistaina jäi Kampin Lidlissä neljä pakettia jäljelle.

Hisk It kirjoitti...

Määkin tahon! Mitä nuo palat on nimeltään? Osaa sitten metsästää paremmin.

Hanna kirjoitti...

Lidlin paketissa luki palapelimatto ja BR-lelusta ostetuissa lattiapalapeli. Kannattaa ostaa kaikki palaset samasta paikasta niin ne on helpompi liittää toisiinsa. Lidleistä nuo ovat ainakin pääkaupunkiseudulla jo kadonneet, Br-leluissa hinta on tupla Lidliin verrattuna. Biltemasta saa kuulemma hyppyruutu-versiota.

Jinann kirjoitti...

The shawls are gorgeous! What patterns are they? (I LOVE shawls and probably need to add these to my 'must do' list!)

Hanna kirjoitti...

Green is Swallowtail shawl and dark one (brown) is Kiri shawl, both are easy to knit.

 
design by suckmylolly.com