lauantai 27. kesäkuuta 2009

Oma lankakauppa My yarn shopMinkä neuloja siivoaa ensimmäisenä?

Where knitter starts her cleaning up?

No lankavarastonsa tietenkin. Järjestin langat laatikoista vitriiniin, jotta muistaisin ne paremmin.

From her stash. I put my yarns to glass cabinet to remember what I have.
Puuvillavarastoni (joukossa myös silkkiä ja bambua) on suuri kun ottaa huomioon, etten juurikaan neulo puuvillaa. Enempää ei mahdu varastoon.

This is my cotton stash (there are some silk and bamboo yarns in it too) is quite big considering the fact that I hardly ever knit cotton.Sekalaisia villalankoja, yksittäisiä keriä vaihdoista ja omista ostoksista, osa on itsekehrättyä. Näille pitäisi joskus keksiä ohjeet, sillä hylly on ihan täynnä.

Odd wool yarns, I have bought some of them by myself and received some of them in swaps some are handspun.Kirjavat sukkalangat, niitäkin riittää vähäksi aikaa.

Here are my variegated and handpainted sock yarns, I think I have enough sock yarn for sometime.Alimmalla hyllyllä on kaksi villapaitaa; Sylvi ja joku toinen.

I have one Sylvi and one other pullover on bottom shelf.Sekalaisia sukkalankoja, jääneet yli sukista tai ostettu vajaina kerinä. Näistä voi tehdä raitoja tai kirjoneuletta.

Some sock yarn odd balls, they are either left overs or I have bought them in small amounts. They are for striped and stranded knitting.Huivilankoja muutamaan huiviin.

Some yarn for shawls, stoles and scarves.Yksivärisiä ja semisolideja sukkalankoja, niitäkin riittää vähäksi aikaa.

Some solid and semisolid sock yarns.

Huivi on edistynyt, se näytti eilen illalla tältä. Melkoisen työläs neulottava, kun yhtä aikaa pitää lukea kahta eri kaaviota ja toistojenkin määrä vaihtelee.

My shawl has grown, it looked liked this yesterday evening. It's quite complicated to knit because you should read chart from two papers.


6 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kyllähän tuo varasto vähän kaipaisi täydennystä, eihän noista vielä paljon mitään saa tehtyä. ;) Kiva, että huivi edistyy! :)

kaisa kirjoitti...

Vau, lasioven takana! Tuohan on kiva, voi vieraatkin ihailla. Laittaisin tuollaisen olohuoneeseen, jos mulla olis joku lasiovinen kaappi.

Hanna kirjoitti...

Minulla tuo kaappi on makuuhuoneessa, mutta tuleepa aina nukkumaan mennessä ja herätessä mieleen, että lankaa on kotitarpeiksi.

Kathy R kirjoitti...

You've got your own yarn store! It looks very pretty.

seijap kirjoitti...

Hmm, mulla lankavarasto on kanssa makuuhuoneessa. Ajattelin tänään siivota tämän kammarin loman loppuminen on käsillä. 31 litraiset muovilaatikot täällä yrittävät pitää järjestystä.

Ihania lankoja sinulle.

Mari kirjoitti...

Vau! Mahdoton määrä!

 
design by suckmylolly.com