perjantai 31. heinäkuuta 2009

Hyvä postipäivä Good post day

Tiistaina istuin sohvalla nettiä selaillen, kun ovikello soi. Postipoika se siellä taas oli ja oikein kahden paketin kanssa. Isompi paketti oli Secret Palilta, sainkin varoituksen saapumisesta muutamaa päivää aikaisemmin.


On Tuesday I sat on the sofa browsing internet when doorbell rang. It was the postboy (he is too young to be a postman) with two packets. Bigger one was from my Secret Pal who possible lives in Germany.


Paketin sisältö näytti tältä. Parini muisti minua myös ihanilla nallekarkeilla. Oi miksi Suomesta ei saa noita minipusseja?

There was a beautiful packet in a box. My Pal send me some juicy gummibears. Unfortunately I can't get these mini bags from Finland.


Paketista paljastui neljä vyyhtiä Knit Picksin Glossya värissä Parsley, käsivoidetta ja selluliittiöljyä.

There were four skeins of Knit Picks Glossy in color Parsley in my packet there was also some hand cream and cellulite oil in it.


Thank You Secret Pal!

Toisessa paketissa oli kuitukerhon ensimmäinen paketti. Pehmeää ja kiiltävää kuitua, en tiedä tarkkaan mitä kuituja, mutta mukavalta se tuntuu..

I also received my first fiber club shipment, beautiful and soft fiber.

5 kommenttia:

Taija K kirjoitti...

Ihania paketteja. Noita pikkupusseja saa Lidlistä, mutta ne myydään sellaisen ison säkin sisällä, missä on montaa eri laatua pienissä pusseissa.

Lotta kirjoitti...

Anteeks, mutta selluliittiöljyä?!?! Muuten vaikuttaa erittäin ihanalta paketilta.

makepeace75 kirjoitti...

Heh, öljyä minäkin ihmettelen.. Pikkupusseja saa tosiaan satsina Liiteristä ja karkkikaupoissakin on toisinaan niitä ihan irtona.

Hanna kirjoitti...

Minä luin pullon kyljen moneen kertaan ja kyllä siinä luki selluliittiöljy. Rasvaimu olisi tehokkaampi. Käyn harvoin Lidlissä ja karkkihyllyn olen selvästikin kiertänyt liian kaukaa.

Midori kirjoitti...

Ja mulle tuli noista pusseista heti mieleen, että parisi on koukussa Wollmeiseen... (Tämä saattaa tosin kertoa enemmän omasta koukutuksestani, kun musta WM-mielleyhtymä oli aivan selvä!)

 
design by suckmylolly.com