lauantai 4. heinäkuuta 2009

Lomalla On holiday

Tänä aamuna ei ollut kovin lämmintä, mutta aurinko paistoi. Nyt sataa jo vettä. Lomalla pieni sadekaan ei haittaa, kun tekemistä on sisälläkin. Tour de Fleece alkoi taas, edessä on monta mukavaa kehruupäivää. Ensimmäiseksi projektiksi olen valinnut Spin Offin inspiromana kahden eri suuntaan kehrätyn säikeen muodostaman langan. Ruskea villa on suomenlammasta ja se kehrätään S-kierteiseksi, värillinen villa on merinoa Nauravan lampaan kuitukerhosta viime syksyltä ja se kehrätään Z-kierteiseksi. Säikeet on tarkoitus kerrata S-kierteellä. Saa nähdä miltä lanka näyttää ja miten se käyttäytyy.

In the morning it was sunny but not so warm, now it's raining lightly. Rain isn't so bad when you are on holiday if you have enogh indoor activities. Tour de Fleece starts today so next weeks I have some spinning to do every day. My first project is inspired by Spin Off, I'm going to spin brown fleece with S twist and colorful one with Z twist and ply them with S twist. I look forward how my yarn is going to look like and how it behaves while knitting. Brown wool is undyed Finn sheep and colorful is from merino from fiber club.
Keskiviikkona kävin juhlimassa Ullan viisivuotissynttäreitä ja onni suosi minua arpajaisissa. Sain puoli kiloa ihanan vihreää alpakkaa, siitä pitäisi tehdä villatakki itselle, kunhan nyt puikoilla olevat ensin valmistuvat.


On Wednesday I was at Ulla's (assosiation behind Finnish online knitting magazine) birthday party and I was lucky in yarn lottery. I received 500 grams of alpaca in beautiful green color, I'm going to make cardigan with it as soon as I finish my wips.
2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Onneksi olkoon, kauniin värinen palkinto :)

annii kirjoitti...

Ihanan väristä villaa. Innolla odotan, millaista se on lankana. En muista koskaan nähneeni vastaavalla tavalle kehrättyä lankaa, enkä oikein osaa kuvitella millaista se olisi. Siispä jään odottelemaan kuvia!

 
design by suckmylolly.com