perjantai 11. syyskuuta 2009

Salaista postia Secret Post

Olin alkuviikosta työmatkalla ja neuloin oranssinkeltaisia sukkia matkalla. Menomatkalla jouduin purkamaan koko tekeleen, koska se olisi vaatinut Aku Ankan jalat. Muistin taas miksi en yleensä neulo ko. suunnittelijan sukkia, minulla on leveä jalka, mutta kuudes varvas puuttuu. Kun sitten mukana oli vain se yksi ohje eikä internettiinkään päässyt, jouduin laskemaan silmukat uusiksi kaavioon. Nyt sukat ovat suunnilleen samassa vaiheessa kuin matkalle lähtiessä. Seuraavan kerran otan pitkälle junamatkalle mukaan ylimääräisen ohjeen.


I was on the business trip at the beginning of the week and I knitted my orangeish socks. On the way to Kuopio (we travelled by train) I had to frog my socks because they were so huge. I have a wide feet but unfortunately I'm not Donald Duck. Because I didn't have any other patterns with me or access to internet I had to modify pattern. Now my socks are at the same point they were before frogging. Next time I take additional pattern with me if I have so many knitting hours ahead.Eilen töistä tullessa löysin kaksi pakettikorttia ovelta, toisen sai käydä hakemassa heti ja toisen hain tänään. Eilinen paketti oli Secret Paliltani ja sen sisällä oli hieno kaaviokansio. Kristelillä oli sellainen neuletapaamisessa ja ihailin sitä, nyt minulla on oma.


Yesterday postman had left two packet notices, one was available yesterday and another today. I received my second Secret Pal packet on Thursday. And here it it, my own chart keeper. Thank You my Secret Pal!

Tämän päivän paketissa oli Spinspirationin kuitukerhon ensimmäinen paketti, mutta sitä en esittele vielä. Taidan koota rukin ja ryhtyä hommaan, josko taas tekisi sukkalankaa. Taidan lisätä hiukan muuta kuitua joukkoon, niin saan riittävästi lankaa sukkapariin 100 grammaa voi olla liian naftisti.Today I received my first fiber club packet from Spinspiration but I'm not showing it yet. I think I'm going to take my spinning wheel away from bag and start spinning some sock yarn. I think I add some other fiber to my yarn too because 100 grams (about 3 oz) might not be enough for pair of socks.Powered by Qumana

1 kommenttia:

Judith kirjoitti...

I have a chart keeper like that and I *love* it!

 
design by suckmylolly.com