sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Auringonlasku Sunset


Sain äsken kehruuni valmiiksi, lanka on vielä kylvyssä, mutta tässä muutama kuva. Kuitu on Spinspirationin kuitukerhosta tullutta falklandia, nimeltään solnedgång eli auringonlasku. Aloitin kehräämisen viime viikolla lammasmarkkinoilla. Lanka on hiukan ohutta sukkalankaa ohuempaa ja kaksisäikeistä. Jaoin topsin kahteen osaan leveyssuunnassa (siis minulla oli kaksi yhtä pitkää ja paksua palaa); toisen venytin suoraan säikeeksi ja toisen jaoin ohuempiin paloihin. Suoraan venyttämällä värivaihdot tulivat pidemmiksi. Saa nähdä miltä lanka näyttää neulottuna. Ensi kuussa tuleekin sitten viimeinen lähetys tätä kuitukerhoa. Haluan ehdottomasti lisää tällaista villaa.

I just finished my spinning, yarn is now in bath. Fiber is from Spinspiration fiberclub, falkland called solnedgång which is sunset in Swedish. I started my spinning on sheep festival last week. Yarn is finer than fingering and it has two plies. Next month is going to be last one in this fiber club and definitely will participate again. Both fiber and colors have been wonderful.Powered by Qumana

8 kommenttia:

MevrouwWalvis kirjoitti...

Ihanan aurinkoista lankaa! Mitä aiot siitä kutoa?

Hanna kirjoitti...

En ole vielä ihan varma, ehkä Icaruksen, jos se on helposti pienennettävissä.

Leena kirjoitti...

No jopas on upeata! Minä en ole vielä noihin kuitukerhoihin sekaantunut. Topsia olen kyllä ostanut Karnaluksista ja Pirtiltäkin saa ihanaa kampavillaa luonnonväreissä. Kunhan nyt viimeiset omenat saan säilötyksi, niin enköhän sitten taas rupea kehruun opetteluun.

hiisa kirjoitti...

WOW!

Karoliina kirjoitti...

Pidän tuosta hirmuisesti, ottaen huomioon, että olen värivammainen noita värejä kohtaan ;)

Makepeace75 kirjoitti...

Aurinkoa vyyhdillä. :o)

Terde kirjoitti...

Wow, upean väristä auringonlasku-lankaa! Terde

Anonyymi kirjoitti...

Ei pelkoa puuvillasta. :) Pari tosikollekin sopivaa ideaa on jo pakettiin, katsotaan mitä muuta sinne päätyy niiden lisäksi.

Terveisin ravelryvaihtoparisi vakoilukierrokselta.

 
design by suckmylolly.com