sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Lammasmarkkinoilta From Sheep Festival

Kauniina ja kuulaana syyspäivänä teimme retken Tampereelle, Tallipihalla oli myynnissä kaikenlaisia ihania lammastuotteita lammaskaalista taljoihin ja lankaan. Kameran jätin kotiin, joten kuvia on vain ostoksista. Istuimme kehräämässä Vanhassa Tallissa ja pääsimme katsomaan jopa keritsemistäkin. Ahvenanmaanlammas otti homman niin rennosti, että nukahti.

There was a sheep festival in Tampere yesterday (and there is still today). We were spinning in old barn and saw some sheep shearing too. There was some wool, yarn and some meat products on the market place. I didn't have my camera with me so I only show you what I bought.


Kainuunharmaslanka saattaa muuttua joululahjoiksi se on pehmeää ja tuoksuu lampaalle. Itselleni ostin myös suklaata.

Grey Finn yarn is so soft and it feels bit greasy. I also bought some chocolate.


Sukat eivät ole edistyneet kovasti, vaihdoin takaisin tuttuihin pyöröihin, sillä en onnistu neulomaan neliskanttisilla. Myin ne jo pois ja jään odottamaan, että valmistaja alkaa valmistaa puikkoja myös hiukan jämäkämmällä kaapelilla.

My socks are still on my needles. I changed my normal needles back because I couldn't knit with square circualrs. I have already sold my needles and I hope that someday these needles are available with proper cables.


Ennen paluumatkalle lähtöä kävimme syömässä pastaa Bella Romassa, palvelu ja ruoka olivat loistavia.

Yesterday we ate at Bella Roma, food was delicious and service was good.
Powered by Qumana

2 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Olen käynyt pari kertaa kurkkimassa blogiasi ja voisihan sitä vaikka kommentinkin jättää=)

Ihanat nuo sukat, itse en ole jostain syystä saanut kipinää tuohon sukkien neulomiseen pyöröillä vaikka on kuulemma kovin kätevää. Ehkäpä pitäisi jonakin päivänä rohkaistua=)

Lotta kirjoitti...

No höh, eipä satuttu kohdakkain. Ite tosin olin siellä jo aamusesta, kun piti vielä ehtiä siivota ennen kun äiti ja isä tuli kylään :). Se kainuunharmas oli kyllä ihanaa, ite ostin vaan kasvivärjättyä ja luonnonmustaa toisesta kojusta.

 
design by suckmylolly.com