torstai 15. lokakuuta 2009

Sukkaedistystä Progress in socks

Iltapäivällä opiskelin valokuvausta tai no lähinnä laitoimme kameroidemme säädöt kuntoon. Melkein kaikissa kuvissa oli työkavereita, joten laitoin esimerkiksi vain teemukini kuvan. Vihreät värit ovat minusta kauniit ja muki on sopivan kokoinen kahvitauolle.

We had a photography course at work today, actually we just checked adjustments of our own cameras. Here is my tea mug, green color is just perfect and I think that size is good for coffee pause.

Kotiin tuli postin kautta, sain Artermisartemiksen kuitukerhon toisen lähetyksen, toivottavasti kaksi seuraavaa tulevat vähän nopeammalla aikataululla. Värit ovat tummat, eivät ihan minun värejäni, mutta tämä voisi olla hyvä seuraavaan yhteiskehruuseen, aineena on tällä kertaa pikkujoulut. Minulla on tällä hetkellä kesken kehruuta, joten ihan heti en aloita.

I visited post office on the way to home and picked up my second shipment of Artemisartemis fiber club. Colors are quite dark and I think they are not for me but this might be good choice for our next spin along. Theme is Christmas party. I have two projects on my wheel so I'm not starting right now.


Raparperisukat ovat edenneet jo varteen, sukat ovat hassun muotoiset ilman jalkaa, mutta mielettömän hyvin ne istuvat jalkaan. Cat Bordhin uusi kirja opettaa neulomaan mittatilaussukkia, sukat vaativat ensimmäisellä kerralla paljon mittausta ja kokeilua, mutta tulos on loistava. Tekniikka on melko erilainen kuin mikään muu tapa tehdä sukkia, ensin neulotaan jalkaterä ja sitten leikataan paikka varrelle. Lisää kuvia löytyy Flickristä.

My Rhubarrb socks have progressed to the leg. They look funny without my feet in them but they fit very well. Cat Bordhi's new book teaches how to knit custom fit socks. More photos in Flickr.


Nyt taidan taas mennä kehräämään, olen nimittäin tökkinyt sukkapuikolla kynnen alle sen verran useasti että sormi on hellä.

I think I continue spinning my index finger is bit sore because I have jabbed it with knitting needle so often.Powered by Qumana

3 kommenttia:

Nunt kirjoitti...

Leikataan o_0

Iik ja ääk ;D Tais jäädä tuo toinen kirja ostamatta :)

Hanna kirjoitti...

Siihen laitetaan ensin elämänlangat ja niiden välistä sitten leikataan. Ei se purkaudu mitenkään. Ensimmäiseen kirjaan verrattuna tuo on kovin erilainen eikä kirjan perusteella voi tehdä lahjasukkia sovittamatta tai kirjoittaa ohjetta selittämättä koko ideaa (ja se onkin sitten jo tekijänoikeuksien kannalta kyseenalaista). Sukat istuvat loistavasti eli omaan tai samassa taloudessa asuvan jalkaa tuolla saa istuvimmat sukat.

hiisa kirjoitti...

Taas opin jotain "uutta" ja ihmeellistä neulomisesta. Mielnekiintoinen tekniikka.

 
design by suckmylolly.com