torstai 8. lokakuuta 2009

Ostoksia Shopping

Viime sunnuntaina Ilulla oli myynnissä Kainuunharmassukkalankaa ja sitä oli sitten pakko laittaa tilaukseen. Postimies oli kantanut sitä mukanaan tiistaina, mutta minä oli töissä. Tänään sitten kävin pakettini noutamassa. Samalla sain Spinspirationin kuitukerhon toisen lähetyksen. Taidan ottaa tuon ihanan uuden kehrättävän mukaan Lammasmarkkinoille lauantaina.

There was some Grey Finn sock yarn on Handu shop last Sunday and I wanted to have some. Postman had it with him on Tuesday but I was at work. Today I visited post office and get it and second shipment of Spinspiration fiber club. I think I take my new fiber with me to Tampere Sheep festival next Saturday.

Titityyltä tilasin neliskanttiset pyöröpuikot ja ne tulivat tänään. Olen kokeillut niitä vasta muutaman kerroksen verran, enkä vielä ole varma pidänkö niistä vai en. Puikot tuntuvat ihanilta, mutta kaapeli voi olla liian löysä. Palaan asiaan kunhan kokemusta on enemmän.

I ordered square knitting needles from Titityy and I received them today. I have tried them only few rounds and I'm not sure if I like them or not. Needles are great but I'm not sure if I like cable it might be too flexible for sock knitting. I'll tell more when I have knitted bit longer with them.


Syksy on selvästikin tullut, kuvaaminen ei meinaa onnistua työpäivän jälkeen. Värejä ei saa millään ihan oikein. Ensi viikolla menen valokuvauskurssille, työpaikalla järjestetään sellainen (tarkoitettu kai enemmänkin työkuvia varten, mutta ajattelin silti osallistua). Toivottavasti opin jotain uutta.

Autumn has come, taking photos after work is more difficult than it has been. It's hard to get colors right. I'm going to attend photography course next week at work, I hope to learn something new.Powered by Qumana

7 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Millä tuo kainuunharmaan lanka on värjätty?

Hanna kirjoitti...

Käsittääkseni Ilu käyttää happovärejä ihan varma en asiasta ole.

kaisa kirjoitti...

Minäkin olisin halunnut tuollaiset neliskanttiset puikot, mutta mun haluamaa kokoa on tulossa vasta marraskuussa. Mietin, että miten kaapeli voi tuntua liian löysältä?

Kristel kirjoitti...

Ota valokuvauskurssille muutamia haasteellisen värisiä lankavyyhtejä kuvattavaksi!

Makepeace75 kirjoitti...

Joo, esim. violetteja. ;D Kerrot sitten, miten ne värit saa toistumaan oikein menettämättä hermojaan joka kerta..

Hanna kirjoitti...

Kaapeli on minusta liian taipuisa, se on ohut ja pehmeä eli se kulje silmukoiden läpi helposti. Kahta sukkaa neuloessa kaapelin pitää olla taipuisa, mutta liukas jotta silmukat ovat helposti siirrettävissä. Tuo kaapeli taipuu liitoskohdasta liikaa eli silmukoita on vaikea liikuttaa sen yli. Addin, Hiya hiyan ja Knitpicksin kaapelit ovat siihen hommaan hyviä.

Kyllä ne muut varmaan ihmettelevät kun saavun kurssille mukanani kaksi kassillista haastavia lankakeriä ja -vyyhtejä.

kaisa kirjoitti...

Mä kokeilin just eka kerran magic loopilla sukkia, addin pitsipyöräillä. Ja mulla meni hermot sen kanssa. Mun piti siirtää kaikki silmukat eteenpäin, ei ne kulje itsestään. Siirryin takaisin sukkapuikkoihin.

 
design by suckmylolly.com