maanantai 17. joulukuuta 2007

Jotain itsellekin Something for myself

Olen neulonut viime aikoina vain lahjoja muille, kun sitten eilen sain lopulta viimeiset joululahjasukat valmiiksi päätin aloittaa kaksi työtä ihan vain itselleni. Tällä kertaa en laita kuvaa valmistuneesta työstä tänne, ettei se vaan päädy tietoteknisesti taitavan saajan silmiin ennen joulua, Ravelryssä kuvia on tarjolla. Muutenkin tuntuu, että blogiin ei jaksa kirjoitella kaikki työn yksityiskohtia, kun ne tulee kirjattua tuonne Ravelryyn, jos kaipaat jotain tietoa niin kysy ihmeessä.

In past couple of months I have been knitting presents to other people and when I yesterday finished my last gift sock pair I decided to knit something for myself too.

Kun sitten töiden alkuun päästiin niin niitä tuli aloitettua kaksin kappalein, yksi huivi (Swallowtail Shawl) ja yhdet sukat (Eleanora Socks). Koska aamupäivä ja kirkkain hetki meni sivusuun hammaslääkärireissun takia ovat kuvien värit jälleen ihan mitä sattuu, mutta muutaman päivän päästähän sitä taas mennään valoa kohti.

And when I casted on I did it twice noew I have one shawl (Swallowtail) and a sock pair (Eleanora Socks) on my needles. Because I was at dentist (they found only one cavity) at noon (brightest moment in day) colours are terrible but there is only few days left to winter solstice and after it spring is coming.

Aamun blogikierroksella ihailin Villasukan Baby Suprise Jacketia sellaisella innolla, että ohje oli saatava ja heti. Niinpä sitten laitoin tilauksen Ruotsiin ja kun ei kannata tilata pelkkää ohjetta niin mukaan lähti hiukan lankaa ja yhdet puikot. Hammaslääkärireissulla (vain yksi paikattava oli) käväisin ostamassa Woolia vauvatakkiin, ettei vaan ohjeen tullessa ole pulaa langasta. Olisihan se ihan kamalaa, jos ei olisi takkiin sopivaa lankaa juuri sillä siunaamalla hetkellä kun postiluukku kolahtaa. Saa nähdä ehtiikö paketti tulla jo jouluksi vai pitääkö minun malttaa välipäiviin saakka. Aluksi mietin, etten tiedä edes ketään sopivaa vauvaa jolle takin voisi antaa, mutta onneksi muisti palasi. Ystäväni saa näinä päivinä kolmannen lapsensa, valitsin siis neutraalia lankaa.

In the morning blogroll I saw beautiful Baby Suprice Jacket which Villasukka had made and I was sure that I need that pattern too. So I ordered pattern from Sweden and because you can't just order one pattern I bought some yarn and needles too. On the way to dentist I bought some yarn for baby jacket because what can be worst than getting new pattern and noticing that you don't have yarn for knitting it. Now I'm wondering if the pattern arrives before Christmas or should I wait couple days longer. First I was sure that I don't know any babies to wear this jacket but then I remembered that friend of mine is having their third child any day now.

Nyt taidan ottaa huivinalun käsiini ja mennä sohvannurkkaan neulomaan, kun sitten silmät ja nenä ovat karvoja täynnä vaihdan tuohon sukkapariin.

Now I'm going to sit on the sofa with my shawl I knit it until my eyes and nose are full of hair and then I knit socks, they are so much smoother.

Posted by Picasa

2 kommenttia:

akka kirjoitti...

Hei!

Kiitos aivan ihanasta kortista!

Ja kiitos merkeistä :)

Joulun jälkeen aion aloittaa taas nukkejen teon....

Hanna kirjoitti...

Ole hyvä, ajattelin sinua kun olin postissa ja muistin projektissasi tarvittavat merkit.

 
design by suckmylolly.com