lauantai 29. joulukuuta 2007

Taikuuttaa It's magic

Yläkuvassa olevaa sukkaa neuloin eilen, kunnes nuo sukkapuikkojen väleihin muodostuneet "tikapuut" alkoivat häiritä liiaksi. Normaalisti tuollaisia ei ole tullut vuosiin, mutta nurjat silmukat ja pieni neulomus olivat huono yhdistelmä minun käsialalleni. Niinpä sitten purin tekeleeni ja loin silmukat uudelleen pyöröpuikolle (2,5 mm 80 cm) ja aloitin alusta. Alemmassakin sukassa on toki tikapuut, mutta vain kaksi ja paljon pienemmät. Uskoisin pesun, kuivauksen ja kevyen höyrytyksen tehoavan niihin. Nyt sitten vain toinen sukka puikolle ja neulomaan, ettei tuleva käyttäjä vaan ehdi syntyä ennen kuin sukat ovat valmiina. (Sukkien oikea väri on jotain kahden kuvan väliltä.)

I knitted a sock in upper picture yesterday but ladders between needles were too annoying. Normally they haven't been so large but purling with quite few stitches was not a good combination. So I frogged my sock and started again with circular (2.5 mm 80 cm). Yes, I have noticed that there are ladders also in finished sock, but only two and much smaller. I believe that washing, drying and ironing will do the trick. Now I have to start another sock so that future owner of these socks will not born before I have finished socks.Posted by Picasa

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihan uteliaisuudesta kysyn, että miksi neuloit nurjaa, etkä oikeaa väärältä puolelta? Millainen tuo malli oikein on?

Hanna kirjoitti...

Tuossa mallissa noilla nurjilla silmukoilla tehtiin nuo makkarat sukkiin, aina välillä neulottiin oikeaa. Sukka on Max's Springy Ring Socks Cat Bordhin uusimmasta kirjasta. Teen sukat oppiakseni ymmärtämään tuon sukan rakenteen, kunhan toinen sukka on valmis teen samalla arkkitehtuurilla (ilman makkaroita) sukat itselleni.

 
design by suckmylolly.com