lauantai 15. joulukuuta 2007

Yarn Gift Exchange

I noticed this exchange in Ravelry and decided to join it. I posted my packet abroad on Tuesday and today I picked up my packet. My Secret Santa was Kati from USA and she sent me a wonderful packet. There was a skein of Tofutsies sock yarn, handmade stitch markers, yarn cards, bag and cute cat shaped stoppers to dpns, needles are mine I just wanted to try how it works.

Thank You Kati!


Eräänä päivänä, ei niin kovin kauan sitten huomasin Ravelryssä jouluvaihdon ja päätinpä lähteä mukaan. Tiistaina vein pakettini postiin, matkalle kohti vieraita maita. Tänään kävin noutamassa saamani paketin postista. Salainen joulupukkini oli Kati Yhdysvalloista. Hän lähetti minulle ihanan paketin, jossa oli kassi, kerä Tofutsies-sukkalankaa, kauniita käsintehtyjä silmukkamerkkejä, lankainventaariokortteja ja ihanat kissat sukkapuikkojen päihin. Kuvissa olevat puikot ovat omani, halusin vain kokeilla miten kissat toimivat.Posted by Picasa

3 kommenttia:

Kiki kirjoitti...

Kaunista lankaa ja silmukkamerkit, mutta tuo katti puikossa - olen kade

Hanna kirjoitti...

Tuo katti tai oikeastaan kaksi kissanpäätä on ihan mieletön juttu. Ihan niiden takia minun on neulottava välillä sukkapuikoilla.

Tui kirjoitti...

Noi katit! Iih! Ihanat!

 
design by suckmylolly.com