sunnuntai 2. maaliskuuta 2008

Uusia alkuja New beginnings

Kuukausi vaihtui eilen ja kiireen takia perjantain kosiminenkin jäi väliin, kun en ehtinyt miettiä ketä kosisin. Olen tyytyväinen, etten lähtenyt mukaan hamstereihin, sillä sain helmikuussa valmiiksi vain kahdet sukat ja lankavarastokin kasvoi. Kävin torstaina Novitan tehtaanmyymälässä, kun sain kehruutapaamisessa kokeilla siellä myytävää villaa. Ihan vähään aikaan en sinne mene uudestaan, sillä hinnat ovat kalliimmat kuin tuossa lähimarketissa (ruskeassa Bambussa hintaeroa oli yli kaksi euroa kerältä). Kuten ylimmästä kuvasta saatatte huomata ostin itselleni kerroslaskurin, mutta sepä ei sitten mahtunutkaan 5-milliseen puikkoon, johon olin sitä suunnitellut. Niinpä neulon Aura-huivia tekemällä merkintöjä paperiin, kuten tähänkin saakka.

New month begun yesterday and I'm happy that I didn't join Yarn Hamsters (Finnish stash knittig project) because I finished only two pairs of socks on February. On Thursday I visited Novita's Outlet Store because I saw soft wool on last weeks Spinning meeting and I wanted to have some too. Yarns were more expensive than in regular stores so I'm not going to visit outlet store for sometime. As you might notice I also bought a row counter for myself but it didn't fit 5 mm needles like they should so I can't use them with Aura shawl like I planned.Taival-sukka on päässyt kantapäähän ja kuinka ollakaan minulla ei ollut ohjetta mukana työmatkalla, joten sukka ei sitten edennyt. Palmikkokuvio on haastava, kerran olen jo purkanut viitisen senttiä, kun yksi kierto jäi välistä. Tällä hetkellä päätyönäni ovat nuo yläkuvan sukat, jotka ovat Sock Knitter's Pentathlonin ensimmäiset sukat, joku oli jo saanut omansa valmiiksi, ohje julkistettiin eilen.

My Taival-sock reached heel on Friday and I had forgotten pattern at home so I couldn't knit it. Cables are challenging I have frogged two inches because I didn't remember to twist couple of stitches. At moment I concentrate on my Sock Knitters Pentathlon Socks (green ones in upper picture). Some knitters have already finished their socks and pattern was told yesterday.Alakuvissa ovat ensimmäiset RSC-sukkani, jotka valmistuivat jo pari viikkoa sitten. Lanka oli mukavaa neuloa ja mallikin kantapäätä lukuunottamatta vallan hyvä. En oikein tiedä mitä ajattelisin sukkakerhosta, vähän se tuntuu rahastukselta. Kerhon blogissa ei viime aikoina tapahtunut mitään, kilpailua lupailtiin jo viikkoja sitten, mutta eipä ole näkynyt. Taitaa tuo törkyhintainen sukkaleiri viedä kaiken huomion huhtikuuhun asti. Taidan ensi vuonna kokeilla jotain muuta kerhoa.

Red socks are my first RSC socks which I finished couple weeks ago. Yarn is nice to knit and pattern was well written (I didn't like the heel so I knitted Welsh heel for these socks). I'm not sure what think about sock club it feels little bit like fare collection. There hasn't been so much activity on club's blog, no contest like promised only some Sock Camp talking. I might try another club next year.


Ai niin, jaoin eilen sukkavaihtoparit. Nyt vain odotellaan valmistuvia sukkia ja koitetaan saada itsekin jotain aikaan. Onneksi ensi viikolla on tiedossa paljon hyvää neulonta-aikaa ja sitten lomakin on jo lähellä. Josko tässä kuussa neulesaldo olisi suurempi kuin helmikuussa. Nyt taidan taas jatkaa neulontaa ja äänikirjan kuuntelua.Posted by Picasa

3 kommenttia:

stanna kirjoitti...

Kiitos, ihanaa että joku jaksaa järjestää. Varmasti on suuri homma olla emona enkä ihmettele jos inhimillisiä virheitä sattuu. Mukava kuitenkin että minullekin pari järjestyy . Nyt innolla etsin sukkamallia ja katselen lankoja kun hamsterikuukin on takana.

seijap kirjoitti...

Kerroslaskurista. Minä pujotan aina langan siitä mihin puikko pitäisi laittaa. Sitten teen lankaan somun, niin että siihen tulee lenkki, josta puikon voi laittaa. Eivät nuo Novitan kerroslaskurit muuten ainakaan mulla pelitä.

Hanna kirjoitti...

Minun teki melkein mieli palauttaa mokoma laskuri; paketissa lukee 2-5 mm ja kuitenkaan se ei mahdu noin isoon puikkoon. Tarkastin vielä erikseen, että puikko (pitsi-Addi) ei ole merkintäänsä isompi. Taitaa tuo kerroslaskurikin olla taattua Novita-laatua.

 
design by suckmylolly.com