lauantai 7. kesäkuuta 2008

Aurinkoinen lauantai Sunny Saturday (RSC spoiler incl.)

Viikko on mennyt Laminariaa neuloessa, siirtymäkaaviossa oli kaksi kerrosta, jotka erinäisten virheiden vuoksi neuloin useampaan kertaan, mutta tuo varsinainen kaavio on joutuisaa neuloa. Aura-huivikin löytyi, kun etsin Muoriskalle Alpacoita ja nyt se vain odottaa neulojaa. Lauantaiaamun kunniaksi kuvasin kahden viime viikon aikana saamani sukkakerholangat ja kun kissakin tuli torkkumaan parveketuolilleen pääsi sekin kuvaan. Kun langat oli kuvattu käväisin Kinesiksessä, nyt nautin teetä ja odottelen tiski- ja pyykkikoneen ohjelmien loppumista ennen ostoksille poistumista. Toivottavasti kaunis sää jatkuu vielä ensi viikollakin, kun lauantaina on KIP päivä.

I have been knitting Laminaria all week, I made some mistakes in transition chart and I have knitted few rows quite many times. Now I'm knitting Blossom chart and it is quick to knit. I found my Aura shawl last Sunday when I was searching some Alpacas to Muoriska. Because Saturday morning was so beautiful I decided to take some photos of my sock club yarns which I have received. Cat was sleeping on his chair at balcony so I took some photos of him too. After photo shooting I went to the Kinesis lesson and now I'm waiting for dishwasher and washing machine to end their programs so that I can go to buy some food and cat litter.Tämän langan kävin noutamassa postista eilen. Kun torstain neuletapaamisen jälkeen löysin pakettikortin lattialta mietin ensin, että Amazon on todella nopea toimituksissaan (tilasin kasan kirjoja viime perjantaina), mutta sitten muistin liittyneeni uuteen sukkalankakerhoon. Selanan värjäämä lanka on vahvuudeltaan tyypillistä saksalaista sukkalankaa, väri on minun makuuni ja ihanan kesäistä. Paketissa oli mukana lankaan sopivat silmukkamerkit ja pieni nallekarkkipussi, joka on jo nautiskeltu. Pidän nallekarkeista.

I picked this yarn up yesterday after work. When I came home on Thursday after knitting meeting I found a note for a packet (big letter) on the floor and first I was thinking that Amazon is very quick (I placed an order last Friday) but then I remembered that I have joined another sock club. Selana's sock yarn feels familiar I don't recognize base yarn. Color is beautiful and yarn reminds me on summer. There was also stitchmarkers and small bag of gummy bears ( I have already eaten them). I like gummy bears.
RSC-paketti tuli jo edellisen viikon keskiviikkona, silloin minulla oli kiirettä sukkien kanssa, joten vielä en ole aloittanut Yarnissiman suunnittelemien sukkien neulomista, taidan tehdä tuon Laminarian ensin valmiiksi ja sitten vasta otan seuraavat sukat puikoille. Lanka ei ole ihan minun väristäni enkä viimeksi onnistunut tekemään Yarnissiman ohjeella itselleni sopivia sukkia, joten näistä sukista saattaa tulla lahjasukat. Aika näyttää kuinka tässä käy. Ohjeen sukka on kyllä kaunis, mutta tämä väri on minulle jopa punaista vieraampi. Kolmesta saamastani langasta yhden väri on ollut minulle todella mieluinen, toivottavasti seuraava lanka ei ole sininen tai musta.

RSC packet came on Wednesday a week ago, I was busy with my socks by then so I haven't started socks yet. I might finish Laminaria before I start these socks. Color isn't my favorite and last time I knitted with Yarnissima's pattern socks came out too big so I have to think about these socks very carefully. I like the pattern but this color just isn't for me even red is more familiar for me than this. I have received three club yarns and I have liked only one of them I hope that next one isn't blue or black.

SP12-emännältä oli tullut sähköpostia, parit kuulema jaetaan jo huomenna eli viimeistään maanantaiaamuna tiedän ketä ilahdutan muutaman seuraavan kuukauden aikana. Ideoita olen jo miettinyt parini ilahduttamiseen.

I got email from my Sp12 hostess, she's going send details of our new pals tomorrow so on Monday morning I know who my pair is, I hope I manage to make she (or he) happy. I already have some ideas.
Posted by Picasa

2 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Apropoo sukkalangat ja kertaus, joka on opintojen äiti jne jne... Violetti lanka on varsin hyvän väristä ja tiedät varmaan mun kengännumeroni jo. ;-) Rapsutuksia kisulle!

Hanna kirjoitti...

Katsotaan nyt kunhan saan sukat valmiiksi kenelle ne sopivat. Minä tunnen muutamia violetista pitäviä joten nämä sukat saattavat päätyä lahjalaatikkoon oman sukkalaatikon sijaan. Pistän nimesi ylös, sillä sukkien koko ei vielä ole selvillä.

 
design by suckmylolly.com