sunnuntai 29. kesäkuuta 2008

Kehräävä kissa Spinning catOlen viettänyt viikonloppua siivoten, sillä jo jonkin aikaa kasvava kaaos on häirinnyt minua kotona ollessani. Jostain syystä päätös siivoamisesta ei kuitenkaan synny helposti. Kun sitten lopulta sain imuroitua ja kannettua roskat ulos ajattelin tehdä jotain mukavaa, joten otin rukin esiin. Aloittelin varovasti kehräämistä, kun sitten poistuin paikaltani kissa valtasi tuolin, vaikkei se osaa kehrätä kuin itsekseen. 


I have been doing some cleaning up all weekend because growing chaos has been annoying me for some time. It's hard to start cleaning up even though I like the result. When I finished cleaning and took all the newspapers, trash etc. out I decided to do something enjoable so I took my spinning wheel and started spinning. As soon as I left my chair unattend my cat took my chair immediately and he can't spin. (In Finnish we use same verb for spinning and purring)

Ensi viikolla tulee taas uusi SKP-ohje, saa nähdä millainen se on. Joka tapauksessa se menee puikoille heti ja sukkakerhosukkien neulominen jatkuu vasta kun tuo valmistuu. Ensi lauantaina alkaa myös Tour de Fleece ja olen luvannut kehrätä sen aikana päivittäin, toivottavasti kissa auttaa urakassa. Odottelen myös pakettia Wollinchenista saapuvaksi, tilasin pari kiloa erilaisia villoja kehrättäväkseni. Niin ja onhan ensi viikolla neuletapaaminenkin.

New SKP pattern will be published on Tuesday, I can't wait to see it. In every case I'm going to casted on and knit right away, sock club sock can wait. Tour de Fleece starts on next Saturday I have promised to spin every day, not much but little every day. I'm waiting for more wool to arrive next week. I have ordered about two kilograms of wool from Wollinchen. 

Täksi illaksi minulla on myös silitettävää, enkä nyt tarkoita kissaa. Pitäisi saada nuo puhtaat pyykit paikoilleen, että huomenna voisi syödä aamiaista pöydän ääressä.

I have some ironing to do this evening I have done some laundry and I need to get them away from my kitchen table.

0 kommenttia:

 
design by suckmylolly.com