keskiviikko 23. heinäkuuta 2008

Käsi ja kissa lomalla Hand and cat on holiday


Kävin viemässä kissan lomalle, se viettää tänäkin kesänä lomansa äitini luona. Sää ainakin suosii kissan lomailua ja tarjoilukin on monipuolista ja herkullista, ilta-aktiviteettina on makoilua sohvalla. Toivottavasti kissa tulee virkistyneenä takaisin sitten parin viikon päästä.


My cat is on his holiday (he stays at my mother's home). Weather is good and food is better than home and in the evening he can be on the sofa with my mum. I hope he has rest enough when he comes back after two weeks holiday.

Oikea käteni on kipeytynyt kehräämisestä siinä määrin, etten voi tällä hetkellä tehdä ollenkaan käsitöitä ja särkylääkettä menee useamman kerran päivässä. Toivottavasti käsi paranee ennen töiden alkua, sillä kädessä ei ole normaalia puristusvoimaa ja jo pankkikorttikuitin allekirjoittaminen on tuskaa.

My right hand (forearm and thomb) has a stress injury so I can't either knit or spin right now and I have to take pain killers three times a day. I hope my hand gets better before I have to go to work because I can't even sign a credit card bill with it now.
8 kommenttia:

bockstark.knits kirjoitti...

ouch! hope you get better soon!

Taija K kirjoitti...

Oho, mites se käsi nyt sillei. Pikaista paranemista!

Villasukka kirjoitti...

Voi, toivottavasti käsi toipuu nopeasti. Itte olen ravannut koko kesän hierojalla ja ultraa saamassa - onneksi on vasen käsi. Varmuuden vuoksi olen opetellut kehräämään myös kädet toisin päin (eli oikea edessä) mutta se on paaaaljon hitaampaa.

hanna-h kirjoitti...

Auts! Toivottavasti kätesi paranee pian. En tiedä miten käsi kehrätessä kipeytyy, kun en sitä harrasta, mutta neulejumitukseen olen käyttänyt sellaista kovaa lastaa välillä esim. yön yli.
Paranemisia! :]

Hanna kirjoitti...

Minä kehrään oikea käsi edessä ja olen kovasti harjoitellut kehräämään kädet toisinpäin. Peukalo on kipeä ja samoin koko kyynärvarsi, nyt ei auta neuloakaan että käsi saisi riittävästi lepoa. Toivottavasti pystyn jo loman loppupuolella taas neulomaan ja kehräämään.

Nic kirjoitti...

Ooo - I hope you get better soon, sounds painful!

Anonyymi kirjoitti...

I hope you get better soon!

What a lucky cat, he gets to go on vacation too! Does your mom consider herself to be his grandma?

Hanna kirjoitti...

I think my mum is his grandma, she spoils him so much. He can have his favorite treats and food and lots of cuddling. But I'm quite sure he miss me because he sleeps in a bed I use to sleep if I'm staying there overnight.

 
design by suckmylolly.com