torstai 17. heinäkuuta 2008

Lankaa valmiina Finished yarn


Tämän ihanuuden sain valmiiksi eilen, metrejä ei ole vieläkään paljon karkeasti arvioiden 140 ja grammoja on noin 100. Lanka on kolmisäikeistä ja niin silitettävän pehmeää.

I finished this yarn yesterday (about 140 m/100 g), it is 3-ply and so soft.


Postimies toi tänään pakettikortin ja juoksin heti postiin noutamaan pakettiani, mutta sepä onkin saatavilla vasta huomenna (kortissa oli päivämääräksi merkitty tämä päivä). Miksi postimiehet eivät kanna niitä maksikirjeitä mukanaan kuten kuuluisi vaan jättävät ne jonnekin vuorokaudeksi lojumaan? Jos minä olen töissä niin paketit ovat aina mukana, mutta kotona ollessani ne jätetään aina pois kyydistä. Tällä kertaa korttiin oli sentään laitettu oikea aukioloaika, edellisten pakettikorttien kanssa olin postin ovella tunnin liian myöhään.

I got a notice for a packet today and I ran to the post office immediately but my packet wasn't there yet. Why postmans don't carry my packets directly to me as they should? Now I have to wait one extra day to receive my packet. If I'm at work they always have my packets with them but if I'm at home they don't bring them to me. How they know that I'm on holiday?

Huomenna pitäisi mennä synttärilahjaostoksille, josko samalla reissulla kävisi sitten katsastamassa neuletapaamistakin.

1 kommenttia:

bockstark.knits kirjoitti...

Now you got me excited to find out what you got in the mail!! :) Your handspun is lovely, looks so soft and scrumptious!

 
design by suckmylolly.com