maanantai 28. heinäkuuta 2008

Tour de FleeceTour de Fleece päättyi virallisesti eilen, mutta minä lopetin kehräämisen jo hiukan aikaisemmin eli lauantaina ja kädestä johtuen lepopäiviä tuli muutama ylimääräinen. En olisi kehrännyt edes perjantaina ja lauantaina, mutta tajusin etten muuten saa vaihtolankaani ajoissa perille. Tuossa keskellä se on ensimmäinen käsinvärjätty lanka, jonka olen itse kehrännyt. Tilasin villan Etsystä ja nautin suunnattomasti kehräämisestä, vaikken punaisesta erityisemmin pidäkään. Koska käsi oli lomalla olen sitten harrastanut värjäämistä, kattilasta kurkistavat vaaleanpunaiset ovat esillä alareunassa valkoisena. Olen myös nauttinut aurinkoisista päivistä kirjoja lukemalla ja neulomalla sukkia. Kyllä lomalaisen kelpaa. 

Tour de Fleece ended officially yesterday but I stopped spinning on Saturday and because of my hand I had some extra rest days. I wouldn't have spin on Friday and Saturday but I realized that I can't have my swap yarn posted in time if I don't spin. In the middle of picture you can see my first hand dyed handspun. I ordered wool from Etsy and it came quickly, I enjoyed spinning of it even though I don't like red. Because my hand has been on holiday I have done some dyeing, you can see the pink yarns in kettle in bottom of the picture in their natural color. I have also enjoyed sunny days by reading and some sock knitting. I'm happy to be on holiday.

4 kommenttia:

Tui kirjoitti...

Ihania lankoja!

Silkkivilla kirjoitti...

kiva blogi sinulla :)

-elli-

Hanna kirjoitti...

Lisää lankakuvia ja tarinoita siitä miten kehrääjän pöksyille kävi on luvassa tämän viikon aikana. Postimies (ja se oli mies) toi tänään kuitukerhon ensimmäisen paketin ja kovasti tekisi mieli kehrätä sitä nyt ja heti.

bockstark.knits kirjoitti...

wow, look at all that gorgeousness!!!

 
design by suckmylolly.com