torstai 27. syyskuuta 2007

Sukkatarinoita Socktales

Embossed leave socksit ovat edenneet jo toisen sukan kantapäähän eli ehkäpä viikonloppuna tulee valmista. Seuraavien sukkien langaksi olen valinnut Jitterbugin, koska sen on odottanut puikoille pääsyä jo kesän alusta asti. Myös Snyssen lähettämät langat huutelevat kovasti. Kunhan saan noita hyshys-neulomuksia pois puikoilta voin ottaa useammatkin sukat työn alle. 10%-projektia ajatellen pitäisi kyllä suunnitella isompia ja painavampia töitä, sillä näillä sukilla tavoitteeseen ei taida päästä.

Second sock of my Embossed leave socks is half way done, I'm going to turn the heel today so I hope to get it finished on weekend. Next pair of socks is going to be knitted with Jitterbug I bought in the beginning of summer. I also like to knit yarns I got form my Finnish secret pal but I only have two hands. As soon as I get my secret knittings finished I will start some other socks too.


Nämä sukat ole päättänyt purkaa, malli on liian paljon keskittymistä vaativa, näitä sukkia on neulottu jo kohta kaksi kuukautta ja varret ovat vasta puolessa välissä. Parempi kai luovuttaa jo nyt eikä jättää sukkia puikkojen tukkeeksi ikuisiksi ajoiksi. Ehkä minä sitten eläkevuosina voin tehdä tämänkin mallin mukaiset sukat valmiiksi.

I'm going to frog these socks pattern is too complicated for me (actually this is first pair of sixsox I haven't finished on time). I have knitted these from beginning of August but still I don't have legs ready. I'll give up now and cast stitches for new socks on these needles. Maybe I'll knit socks with this pattern when I'll retire.


Olen suunnitellut tekeväni Pomatomukset siitä Jitterbugista, millaiset puikot olisivat sopivat? Luin jostain blogista, että Jitterbug on kovin liukasta pitäisikö se neuloa puupuikoilla vai uskallanko ottaa sen pyöröilleni?

I have planned to knit Pomatomus socks with my Jitterbug what kind of needles should I use? I have read that Jitterbug is slippery should I knit it with wooden needles or can I use my circulars?

6 kommenttia:

amma kirjoitti...

No en raaskisi moisia luomuksia purkaa! Kehystäsin nuo varmaankin seinälle tai tekisin ranteenlämmittimet ;) Mutta minäpä oonkin KeräilijäHamstraaja....

joko kirjoitti...

sain juuri valmiiksi sukat jitterbugista. ei se lanka minun mielestä mitenkään erityisen paljon/liikaa luistavaa ole, ihan siis metallipyöröillä hyvin sujui neulominen. ihanaa se lanka on, pehmeää.

Midori kirjoitti...

Moi, mä oon neulonu JitterBugia puisilla tai bambuisilla puikoilla, mutta ei se musta mitenkään erityisen liukasta ole. Ihanaa kylläkin. :-) Enjoy!

Satu H kirjoitti...

en minäkään kyllä raaskisi mennä purkamaan jos oisin noin pitkälle päässyt. tai no, jos nyt ihan rehellisiä ollaan niin meikäläiselle tuo malli näyttää kyllä aivan turhan konstikkaalta niin uskallan kyllä epäillä etten olisi edes aloittanut... mutta, eikö niistä voisi tehdä jotain muuta?

Anna kirjoitti...

Mä neuloin vähän aikaa sitten Jitterbugista Pomatomus-sukat. Kudoin bambuilla ja se oli kyllä erittäin miellyttävää. Ei lainkaan liukasta. 100 g lankaa ei kyllä riittänyt sukkiin, vaikka tein varrenmallin toistoa kaksi kertaa kolmen sijasta.

Hanna kirjoitti...

Anna, minkäkokoinen jalka sinulla on? Minä en ole vielä koskaan saanut kulumaan sataa grammaa lankaa mihinkään sukkapariin, pitäisiköhän tuota vartta lyhentää varmuuden vuoksi, ettei vaan jää toinen sukka tekemättä.

 
design by suckmylolly.com