keskiviikko 16. tammikuuta 2008

Lammaskassi ja sukkavaihto

Ostin Tampereen messuilta itselleni lammaskassin (tai käsilaukkuko se on) käsityön kuljettamista varten. Lammas onkin kulkenut mukanani töihin lähes päivittäin marraskuulta asti. Kiltisti se istu sylissäni metrossa ja kantaa sisällään keskeneräistä sukkaa. Kävin eilen töiden jälkeen ruokakaupassa ja olin viemässä kärryjä pois (lammaskassi kädessäni), kun pieni tyttö tuli isänsä kanssa kauppaan. Tyttö huomasi kassini ja sanoi: "Isä kato, lammaskassi." Isä ei kassia huomannut ja kun ei paikalla ollut kuin kolmekymppinen täti totesi hän lapselle: "Älä nyt hassuja puhu." Käteni eivät riittäneet kassin nostoon (laitoin nimittäin kärryjä paikoilleen) ja kielenikään ei ehtinyt mukaan tilanteeseen, mutta kovasti jäin miettimään pientä tyttöä, joka ihan oikeasti näki lammaskassin.

Perustin sukkavaihdolle blogin, josta löytyy tietoa asiasta. Jään mielenkiinnolla odottamaan mahdollisia osallistujia. Asiasta voi toki kysellä täälläkin.

7 kommenttia:

Terhi kirjoitti...

Juuri tuollaisia tilanteita syntyy kun aikuiset käyttäytyy toisin kuin pitäisi (eli kantelee lammaskasseja ympäriinsä). =) Osuvasti kirjoitettu. Ja taas pienet lapset on ymmällään kun ei ne aikuiset tajua...

PäiviS kirjoitti...

Mukana sukkavaihdossa.

stanna kirjoitti...

Hei, minä sinulle kukkia antaisin, eli you make my day... Sinulla on kiva blogi ja kohta saat viestiä sukkavaihdosta. Aikuiset ei aina usko lapsia, vaikka totuushan tulee lasten suusta

famu kirjoitti...

Kurkista sivulleni!-Sukkavaihtoasiaan palaan myöhemmin.Kiinnostaa!

Monna kirjoitti...

Onko jo paljon porukkaa ilmoittautunut vaihtoon? Että kauanko tässä vielä uskaltaa arpoa, lähteäkö mukaan vai ei :-D

PäiviS kirjoitti...

Ainakin minä ilmottauduin, en tiedä kuinka moni muu mutta aikaahan on vielä rutkasti.

Hanna kirjoitti...

Ilmoittautuneita ei vielä ole tolkuttomasti (alle kymmenen) eli vielä voi harkita. Laitan tietoa, jos pitää hätiköidä (eli kun ilmoittautuneita alkaa olla yli 80).

 
design by suckmylolly.com