torstai 31. tammikuuta 2008

Reipasta neulontaa Active knitting

Siinä se nyt on, äsken päättelemäni Swallowtail Shawl, eikä lankaa jäänyt poisheitettäväksi ollenkaan. Itseasiassa lanka ei edes riittänyt kaikkiin kaavion riveihin tai ohjeenmukaiseen päättelyyn. Nyt huivi venyttelee itseään sängyssäni, haluan sen käyttööni huomenna, joten taidan nukkua ensi yön sohvalla.

Here it is my just finished Swallowtail Shawl, and I don't have too much leftovers either. Actually I didn't have enough yarn to knit all the rows in last chart and I had to made another type of bind off. Now shawl is being blocked on my bed and because I want to wear it tomorrow I'm going to sleep on the sofa.


Tämä kuukausi on ollut todella tuottelias neulonnan suhteen, sain valmiiksi neljät sukat ja neuloin melkein kokonaisen pitsihuivin. Toivottavasti tahti ei säily aivan tuollaisena, sillä muuten minulla on loppuvuodesta liikaa sukkia ja huiveja. Tällä hetkellä minulla ei ole mitään puikoillani, saa nähdä mitä teen huomenna työmatkalla. Odotan mielenkiinnolla SixSoxien uutta ohjetta ja sukkakerhon pakettia, joten en aloittanut vielä mitään.

I have been knitting a lot on January, I finished four pairs of socks and knitted nearly all the shawl in one month. If I'm knitting as much as I did this month for rest of the year I will have too much socks and shawls . Now I don't have anything on my needles so I don't know what to do while commuting tomorrow. I look forward for new SixSox pattern and my Sock Club packet so I didn't start anything new.Mitä uutta opin tässä kuussa?
What did I learn on January

Kuvaan huivin kunnolla viikonloppuna.

I'll take more Shawl photos on weekend.

2 kommenttia:

villanne kirjoitti...

Kiitos kommentistasi!
Kauniilta näyttää huivi, kunhan sitten pingotettuna näen :)

Vuodatustakin on kuulemma kehitelty, tai ainakin on ollut tarkoitus, että voisi lisätä useamman kategorian samaan postaukseen. Sitä mahdollisuutta ole vähän vielä odotellut.

Nic kirjoitti...

Hello!

There is a "You make my day" -award button waiting for you in my blog! Go get it and pass it on.

 
design by suckmylolly.com