tiistai 8. tammikuuta 2008

Pientä edistymistä Little progress

Aloittelin näitä sukkia jo vuodenvaihteessa ja olin saanut aikaiseksi jo jonkin matkaa, kun havaitsin lukeneeni kaaviota väärin joten edessä oli taas purkamista. Itseasiassa sukissa on edelleen virhe, jonka tarkkasilmäisimmät huomaavat. En sitten kuitenkaan jaksanut purkaa enempää. Tiheyteni eroaa ohjeen tiheydestä etenkin kerrosten suhteen joten tein palmikoita ohjetta enemmän, ettei sukasta tule liian pientä. Olenpa kuitenkin päässyt sen verran eteenpäin, että kohta on kantapään kääntämisen aika.


I started these socks about a week ago and I had knitted some pattern repeats before I noticed that I had dismissed some rows in chart so I frogged. Actually there is still a mistake in this sock, you can see it if you look closely enough. My gauge is differes from pattern gauge especially by rows so I made some extra repeats of pattern to achieve sock long enough to my feet. Quite soon I can turn the heel.


Olen jo jonkin aikaa miettinyt uuden salaisen sukkavaihdon järjestämistä kevään aikana. Koska ensi kuu on taas Hamsterikuu, voisi vaihto alkaa maaliskuun alussa. Ajattelin, että neulomisaikaa voisi olla nelisen viikkoa ja sitten olisi lähettämisen vuoro. Miltä aikataulu vaikuttaa? Löytyisikö innokkaita sukankutojia? Kovasti olen miettinyt myös teemaa/kirjaa/ohjetta, jonka pohjalta sukkia vaihdettaisiin, mielessä on käynyt mm. pitsisukkavaihto, Favorite Socks-vaihto, Monkey-sukkavaihto jne. Olisiko ajatus teemasta/ kirjasta/ohjeesta ihan mahdoton? Kommetteja asiasta toivon parin viikon sisällä, niin ehdin sitten laittaa säännöt esiin ennen ilmoittautumisaikaa. Vaihtoon olen ajatellut ottaa korkeintaan 100 osallistujaa, sillä isomman porukan luotsaaminen olisi täysipäiväistä työtä.
Posted by Picasa

9 kommenttia:

muoriska kirjoitti...

Hyvä idea, voisi motivoida minua paremmin kutomaan sukkaa.. muuten ne tahtoo ufoutua liian herkästi.
:)

milliini kirjoitti...

Joo, lähtisin mielellään mukaan! Ehkä kirja on liikaa vaadittu, kaikki eivät saa sitä käsiinsä kuitenkaan, ja yksi ohje ehkä liian mielikuvitukseton, mutta teema olisi mielestäni erittäin hyvä idea!

Tui kirjoitti...

Minä olisin mielelläni taas mukana! Teemavaihto voisi olla mielenkiintoinen. :)

jules kirjoitti...

Kivan näköistä lankaa sukissa ja malli näyttää kauniilta...

KaraMelli kirjoitti...

Sukkavaihdot on aina mukavia, ja olisin mielelläni mukana! Peesaan milliinin kommenttia. Yhden tietyn kirjan metsästäminen voi olla turhan suurta, sillä kaikilla ei ole ihan jokaista sukkakirjaa eikä niitä yhtäkkiä ole kirjastossakaan saatavilla kaikille, jos ei sitten ihan välttämättä halua ostaa omaa kirjaa. Jos teema on esim. pitsisukka, niin sittenhän se olisi vastaanottajallekin yllätys, että millaisen vaihtarin saa.

Villasukka kirjoitti...

You make my day!

ja sukkavaihto jollain teemalla olisi kiva - ei haittaa, vaikka teema olisi itselle jotain outoa, siinähän vaan taas oppisi uutta.

Anonyymi kirjoitti...

Mukana ollaan jos järjestät. Teemavaihto ehkä helpompi kuin pekkään kirjaan perustuva.

TiinaR kirjoitti...

Kuulostaa mielenkiintoiselta, mukana varmaankin ollaan jos se toteutuu! Helmikuussa alkaa salainen neuleystävä 2008, mutta tuskin se tätä haittaa. Uskon että osallistujia riittää molempiin :)

stanna kirjoitti...

Eksyin tänne tuolta mutkien kautta ja näin tutun oloisen blogin (itsellä sama tausta)... Todella mahtava idea, ja mukaan lähden sikäli mikäli pystyyn nousee tämä sukkavaihto. Teema kuulostaa hyvältä vaihtoehdolta.

 
design by suckmylolly.com