maanantai 21. tammikuuta 2008

Lammaspyykkiä Sheep in laundry

Kävin lauantaina asentamassa äidin uuden tietokoneen, kyllä sillä kelpaa nyt pelata Zookeeperiä. Matkalla ehdin neuloa kiitettävästi, kissa mokoma vaan peittää valmistuneen työn melko tehokkaasti.

On Saturday I visited my mum to install her new computer. I had good opportunity to knit while travelling so I get something finished, unfortunately blog cat doesn't want to show my FO
.

Perjantaina lammaskassini likaantui joten eilen villasukkia pestessä päätin laittaa sen samaan koneeseen, koska lampaat ilman muuta pestään hellävaraisesti viileällä vedellä ja villanpesuaineella. Kuivumaan ne laitetaan patterin viereen, sillä paksu turkki kuivuu hitaasti. Puhdasta tuli, joten lammas oli tänään taas töissä kantamassa keskeneräistä sukkaa.

On Friday my sheepbag get dirty so yesterday I washed it with my woollysocks because sheeps need to be washed gently in cool water and with wool detergent. It was dryed next to the radiator because it has quite thick fur. And now it's clean again so it could carry my knitting to work today.


Nyt taidan etsiä jostain jumppahousut ja lähteä venyttelemään.

Posted by Picasa

3 kommenttia:

Midori kirjoitti...

Huh, hyvä, että lammas tuli puhtaaksi! Anteeksi vielä se perjantainen. Pitäisi sitä tähän ikään jo tietää, että punaviini, neulominen ja yleinen häsääminen ei ole hyvä yhdistelmä... :-/

Hanna kirjoitti...

Keinokuituun ei lika tartu kovin hyvin, sitäpaitsi lammas ja punaviini sopivat hyvin yhteen.

Sain tänä iltana valmiiksi Firestarterinikin, jos ne ovat kuivat aamulla niin taidan ottaa ne kuvattaviksi töihin. Siellä kun olisi sopivia jalkoja kuvauksia varten ja päivällä voisi saada jopa luonnonvalossa otettuja kuvia. Pitää vain muistaa olla laittamatta jalkoja näppiksen päälle ;)

muoriska kirjoitti...

Niin kuuluuhan minullekin työterveyshuolto, mutta kun sekin järjestetään 200 km päässä ja sinnekin on vaikea saada aikoja.. eli sitä on niikun puun ja kuoren välissä ..

 
design by suckmylolly.com