lauantai 8. maaliskuuta 2008

Postimies pelastaa viikon


Viikko on ollut täynnä toimintaa ja menoa, kotona olen käynyt lähinnä nukkumassa ja vaihtamassa vaatteita. Alkuviikosta (maanantaina tai tiistaina) tulin töistä kotiin ja ihmettelin saapunutta paksua kirjettä. En muistanut tilanneeni mitään, enkä myöskään ole mukana missään vaihdossa (ainakaan en muista). No niinpä sitten avasin kuoren ja löysin sen sisältä kuvan alemman langan eli sinisen Kamenan, langan oli lähettänyt kanssaneuloja kiitokseksi.

Torstaina neuletapaamisesta palatessani löysin lattialta lapun saapuneesta isokokoisesta kirjeestä ja päätin ottaa sen seuraavana päivänä mukaani, jotta voin hakea paketin töistä tullessani. Oli melko varma, että kyseessä on Juju-kerhon liittymispaketti ja ilmeeni postissa taisi olla melkoinen kun virkailija ojensikin minulle pehmeän paketin ulkomailta. Kotimatkalla sitten ihmettelin ja melken avasin pakettini. Kotona en edes riisunut takkia ennen paketin avaamista ja kiirehtiminen todellakin kannatti. Olin saanut Ravelry-vaihtoni paketin ihanaa Yarn Yardin sukkalankaa, paketin lähettäjä asuu firman lähistöllä.

Alimpana kuvassa on viime viikon Knit Daily-tarjouksen yllyttämänä hankkimani Wrap Style, jonka postimies oli sitten tuonut kotiin saakka. Sitä luin eilen ennen nukahtamistani. Tein eilen illalla ja tänään aamulla kotona töitä, sillä vuosiloma lähestyy uhkaavasti ja työt kasautuvat ilman sitäkin. Täytynee urakoida vielä ensi viikollakin joku ilta, ettei paluu töihin loman jälkeen ole painajaismainen.


Olen piristänyt itseäni sukkalangan lisäksi myös kukkasilla; ostin torstaina itselleni Orkidean, joka ainakin vielä on hengissä. Tänään ostin kauppareissulla tulppaaneita siivouskukiksi. Enää neljä päivää töitä ennen lomaa =)


Ps. Viime lauantaina aloitetut sukat ovat edelleen kesken.

Posted by Picasa

1 kommenttia:

jules kirjoitti...

Paljon onnea syntymäpäivänä!

 
design by suckmylolly.com